Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboli Bidena ona stvar za BiH, dok je ovdje korumpiranih politicara bice ovako. Nego Harise jesi li se snasao za vakcinu?
@KurtaKinte1212 pogledaj malo govore Bidena i šta priča za Harisa.
@KurtaKinte1212 Nece biti korumpiranih i fasistickih klovnova cim Dodika i slicne sad sjebu.Tresite se od muke, da.....daaaa...pacovi .
Najveci problem Bosne i Hercegovine je to sto intelektualci bjeze od problema.
Zar tebe iko vise ista pita??
Evo ga i in da pametuje, sje.o Aprilski paket i sad mudruje...
oj ovog raspalog kriminalca iz koje li je rupe izasao?
Pa on je sa Radoncicem i Hizaslavom Cericem odvratnim srusio aprilski paket.Mali ce biti dzehenem za vas.mali
Fosil.Unistio aprilski paket.Fuj fosilu jedan napuhani i sujetni
Silajdzicu sikter! Pokazao si znanje davno. Sad pusti druge debile da pricaju...
@gooUser1585990031 umeljo bosnu gov*ima i pobjego sa scene
Ovog čovjeka je popljuvao avaz i srozao ga jer glupi bošnjo tada vjerovao avazu, udruženo hajat baz i adžifejzović sve srbijanci radili protiv Harisa, onda mu je Radončić poslao i prijeteće pismo koje se i sad vrtu po internetu.
Ti se ne javljaj oborio si aprilski paket pa si pobjegao u Tursku i sad pametujes.
Kada je riječ o Bosni i Hercegovini, Silajdžić napominje da je Dejtonski sporazum donio neophodan mir, ali je istovremeno nagradio agresiju i genocid. Koja obmana sopstvenog naroda u svrhu daljnjeg obmanjivanja. Svi smo nagrađeni mirom, koji vi tupani iz želje za apsolutnom vlasti niste znali iskoristiti ovaj period mira za ekonomski napredak. Odbacivanjem aprilskog samo ste poslali poruku da ovdje bilo kakav dogovor nije moguć.
Kaže Biden, nekad davno 90-ih kaže Silajdžić Bidenu ti bi se trebao kandidirati za predsjednika Amerike, ovaj nije ni sanjao da je Haris imao pravo. Kako li je samo sad BiH zahvalna Harisu sto postoji. Da ga dragi Bog poživi još dugo.
Najveća prednost za BiH se krije u velikim prijateljstvu ovog gospodina i Bidena. Ipak dođe vrijeme kada će nam ovaj čovjek najviše valjati. Sledeći izbori su njegovi
Najveća prednost za bihu se krije u velikim prijateljstvu ovog gospodina i Bidena. Ipak dođe vrijeme kada će nam ovaj čovjek najviše valjati. Sledeći izbori su njegovi.
sve moze zako samo da svako plati stetu za stradanja stanovnika za rusenje ubijanje...pa ce onda misliti hoce li pocinjat rat. mnogi su pomilovani jos u drugom svjetskom ratu i nisu odgovarali ja ih danas ne bi pustio. ako ih pustite bez da odgovaraju opet ce zapocet rat.
Veliki politicar, veliki vizionar, nas Haris Siljadzic, kojeg su mediji poput klixa, Senada Hadzifejzovica bili napadali, vrijedjali i borili se da se povuce iz politike. Koliko su ga samo puta ti isti mediji bili uporedjivali i stavljali u isti kos sa Dodikom. Sramite li se danas?
@virusSDP Nažalost, najviše su ga blatili lagumdžijinih "60 minuta" na čelu sa bakirom hadziomerovicem, avdom avdicem, arijanom saracevic-helac... Treba da ih je stid i haram im bilo sta su sve ovoj gromadi od covjeka napakovali. Ali ima jos normalnih ljudi koji se rado sjecaju naseg dragog Harisa i mole Bogu za njegovo zdravlje. Volimo te, Doktore❣
silajdzic odakle on izadje zagor te nej duh biha mocvare