Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAJMUNE GLUPAVI NEMOJ SE VISE NI VRACATI
jeli to nik pder,jeste jeste ko meduza kad ga dodbik guza...
harize pederu peri guzu da ti komsic uvali meduzu a mi komsicevoj balinkuri kitu ovoliku kao tvoju glavu marrrrrrrrrrrrrrrrrrssssssssssssss carigradska kopilad
haris- 100% ublehaš, zijanio izbore i ode malo se ogrebat od brace dok jos moze
Nemam nista protiv doticnog, ali da sam ja na njegovom mjestu nikada se ne bih vratila drzavi u kojoj ni mome djetetu nije dobro.
To Predsjednice,samo naprijed,barem Ti imas viziju za napredak nase drzave! BOSNA4EVER!
hebao ga onaj ravašade il kako već. nek ostane tamo debil namazani , hebo mu kuvajt sve po spisku. rezervna mu domovina, ak se ovdje zagruha.
Hari , donesi ti nama love iz Kuvajta , pusti ti ove negativce,valja preziviti zimu , mada sam politicki razocaran u njega , neka ga nek odradi jos koji poen za raju .
papak kzkve to veze ima sa tri naroda.
Jasta, jasta drzi se ti islamskih zemalja, a fol predstavljas sve narode u BiH.