{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Silajdžić u posjeti Kuvajtu

F
26.10.2008. u 12:20
0
10
Silajdžić u posjeti Kuvajtu
0
Silajdžić u posjeti Kuvajtu
Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Haris Silajdžić boravit će od 27. do 29. oktobra u Kuvajtu, gdje će se sastati s kuvajtskim emirom šeikom Sabah Al Ahmad Al Sabahom i kuvajtskim premijerom Naser Mohamad Al Sabahom.
Predsjedavajući Silajdžić će se sastati i sa Ali Alghanimom predsjednikom Asocijacije biznismena i Abdulazizom Al Babtainom predsjednikom Grupacije Al Babtain te sa drugim biznismenima iz Kuvajta i regije.

U delegaciji koja putuje sa predsjedavajućim Silajdžićem u Kuvajt su privrednici iz Bosne i Hercegovine: Džemal Vlahovljak direktor "Energoinvesta“, Faruk Širbegović direktor kompanije "Širbegović“, Elvedin Borovina direktor "Hidrogradnje“, Amer Bukvić direktor "BBI banke“, Hamed Ramić direktor "Euroasfalta“ i Medaga Hodžić vlasnik "BH 4 d.o.o. Jajce“.

Tokom posjete predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Kuvajtu, bit će potpisan Sporazum između Bosne i Hercegovine i Države Kuvajt o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja i sprečavanja utaje poreza u odnosu na poreze na dohodak i na imovinu. Sporazum će potpisati zamjenik ministra finansija i trezora BiH Fuad Kasumović.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Haris Silajdžić će prisustvovati i Međunarodnoj konferenciji o dijalogu kultura. Domaćin konferencije je kuvajtski emir šeik Sabah Al Ahmad Al Sabah, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
SDA će za člana Predsjedništva BiH kandidirati?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: