Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLUHO BILO I DALEKO!!! Ne zna covjek bil se smijao ili plakao!!! Dok sam radila kao novinarka često sam sa Semihom kontaktirala i isla na Gradska vijeća!! pa ta zena ne zna dvije smislene sastaviti, nijedan argument nije sposobna odbraniti, a ne daj Boze da da izjavu bez da joj ne spacu na uho sta ce reci!!! Super je ona al za okopavanje vrta!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tajo je primljen u BH Telecom u skladu sa zakonom, uredno je sprovedena konkursna procedura sto je inace praksa BH Telecoma u kojem se prilikom prijema novih uposlenika kao presudan kriterij uzima iskljucivo strucnost a nikako stranacka podobnost i rodbinske veze, tako da Tajo pomeo ostale kandidate he he he he he he. Posto je BH Telecom najpoznatije uhljebiste propalih politicara i stranackih nepismenjaka gradjani bi trebali masovno da se odricu usluga pomenutog operatera, ali tesko da ce ovaj narod podanickog mentaliteta bez gradjanskih vrlina ikada shvatiti da su samo raja kojom begovi manipulisu.
Pa gdje je sad financijska policija da ispita kako se ovaj glavonja od covijeka mogao odmah uhljebiti u Telecomu...
pa ti samo mozeć ovna i savjetovati..glupačo jedna
semiha savjetnica mujezinovicu, mujezinovic bio savjetnik DZAFEROVICU. pa jeli to DZAFEROVIC glavni u F BiH. hebote. ja nam drzave i govana. MRŠ i vi.
mamu vam lop0vsku.. koga ti mozes savjetovati pa ti ni ovce ne bi mogla cuvati
ma ja,jedva ali su se snasli :D cudi me da si mogao u BH tekecom UPASTI :D
Zar Semiha nije na birou za zapošljavanje (još prima onu novčanu naknadu)
Raja ja sam čuo da je Pipo peder?!
je-bem-ti sina silajdžiću a tebi semiha čerku
Bas LJEPO
ova semiha bi ga mogla mjesat jos koju godinu ili je ovo after efects
KOGA BRIGA?
pa zato je nama u federaciji odjednom dobro. semiha savjetnica mujezinovicu. o majko mila. pa dobro smo mi ikako zivi.