Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hare hajd sad reci ako smiješ ono što si meni maloprije.
Hare je Rusu odbrusio a onda se Rus prepao, i rekao izvinite, od sad cemo drugacije. I Hare je izasao kao sampion i svi mu se divimo i svi za njega glasamo.. Zao mi samo Radmanovica, sto se deprimirao od takve situacije. A Rus danas ide Dodiku u Srbistan, da mu objasni da ce od sad biti kako Hare, atomski mrav kaze.
@zajbant Njegovo žutilo ispod noktiju je cistije od tvoje krmetine koju jedes.
Uze Hare i jare i pare.
ce mu Hare prodati? Ostala jos oblast energetike....pa vidjecemo. A sta ce Hare kad uzme pare? Nece uskoro ostati nista vise da se proda.
Vazno je da Silajdzic ima vise pameti u malom prstu nego onaj tvoj krkan Dodik kome ja nebi dao ni koze da cuva a kamoli da se bavi politikom.... BIH4EVER !!!!
Nije u predsjedništvu (član), nego u posjeti
hehehehehe divi kako se rus rezervisano pozdravlja sa ovim nasim domacim talibanom. garant mu vidio zuto ispod noktiju ili je Harisani tek iz chenife sa mokrim rukama :-)))))))))
tako je hare samo balansirana politika a ne samo navodjenje vode na srpski mliin .
Hvala Rusima sto je bila protiv stvaranja FederacijeBiH, to je velika i istorijski ispravna stvar.