Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdtavljam potez Sanele, bar neko da nam pomaze iz inostranstva i bar neko da nije zaboravio Bosnu. Sanela samo naprijed!
*podrazumijeva - mala ispravka... da ne bude da sam nepismen kao ovi DEGENERICI koji ovo prepisuju
Moram opet da kritikujem... kako ste glupi... koji to jos ima UCLA osim kalifornijskog? Ne treba vam to kalifornijski... to se podrzumije... UCLA=University of California, Los Angeles.... eh da zaboravio sam: MORONI
E haj sad opet serite po dijaspori.....Dze je ona tradicionalna recenica \"Sta se \"vi\" imate petljat nama u BiH\"?!!
Fakat, upravo tako, umjesto da naprave ekonomsko okruzenje za razvoj Srebrenice, njima je rijec GENOCID alatka za zauzimanje fotelja.
Sanela Sanela! Zasto me nisi htijela! Daj jos dvije ljute!
...studenAte?????
da su bogdom dosli da istraze perspektive ekonomskog ulaganja i prosperiteta, dokurcilo vise slusat ovo o zlocinu i ratu i silajdzicu, fakat. ovo samo ima kontraefekat jer sad biznismeni koji bi nesto i ulozili kad cuju da se pominjemo samo u ovom kontekstu mislice da je u bosni jos uvijek ratno stanje