Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i treba da znaju ko im sacuva Hagadu..... a bogami i njih same kad ih svi htjedose istrijebiti... Bosna ih sacuva...nisu valjda zaboravili....
Sada vam Jevreji valjaju, treba je li od njih učiti, a kad je na portalu naka vijest o odnosima Jevreja i Palestinaca onda Jevreji ovakvi, onakvi itd. Odučite se već jednom.
Jel ima jos koje slobodno dupe da se uvucem, dok me nije ova gripa stigla :(
Odlican potez, posto je Dodik poceo otvarati predstavnistva RS po Izraelu, itd. Upravo su americki Jevreji najvise ukazivali na agresiju na BiH.
bravo hare, moje cestitke na dobrom poslu. od jevreja se treba uciti kako opstati medju vukovima, pa cak do toga kako tretirati i loviti atne zlocince.