Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ces ti Harise u oprostajnu posjetu?
JEL TI NIK TAKAV ZATO STO PRDIS UMJESTO DA PRICAS. JER KAKO IZGLEDA TI ILI BRABONJAS NAOKOLO ILI NEMAS POJMA O CEMU GOVORIS. BAS KO I SLINAJDJIC, SAMO STO ON ZNA, AL PODMUKLO RADI. A TI NITI ZNAS NITI CES IKAD SKONTATI. PRNEM TI MEDJU NOSNE DLAKE TAKO DA SE RAZLETE.
Ovaj narod i ova drzava ce biti sretna kada jednoga dana oprostajnu posjetu napravi Haris Silajdzic U SVOJE IME I SJASE VISE NARODU SA LEDJA..Prvo ga je gurnuo u krvAVI RAT, ZATIM JE POPLJACKAO SVE STO SE MOGLO POPLJACKATI, A SAD U IME OSTANKA NA VLASTI OPET BI GURNUO NARODE BIH U RAT.. PRD4EVER
$$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$
Slinajdjicu, kad ces poceti otvoreno da primas vehabije koje si uvezo da nam mozak ispiraju? Kad tad ce vas stici kazna za ovo sto uradiste od i BiH i Bosnjaka.