Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha,ha,koja provala.Taj islamski terorista Silajdjic osudjuje svoje istomisljenike.
Nije to nikakav gnusni zlocin nego T E R O R I Z A M. Zvucis kao Srbi koji nece da kazu genocid nego umjesto toga govore ratni zlocin. Nisi nista bolji!
Sutnja Bošnjaka Kada su nacisti došli po Srbe, ja sam ćutao; jer nisam bio Srbin. Ionako su svi čete. Ha ja! Kada su zatvorili Hrvate, ja sam ćutao; jer nisam bio Hrvat. Ionako su svi uje. Ha ja! Kada su došli po SDP-ovce, ja se nisam pobunio; jer nisam bio SDP-ovac. Ionako su svi bivše komunjare. Ha ja! Kada su vehabije došle do mene, nije preostao niko da se pobuni. Pjesma preživjele žrtve eksplozije na pijaci (Bošnjacka verzija)
Ovom Lloydu uvjek \"nešto tukne\", da nije pitanje higijene, a ne politike?
POZVATI NA ODGOVORNOST MINISTRA SIGURNOSTI, NJEGOV POSAO JE BIO DA OTKRIJE I UHAPSI ONE KOJI SU OVO PLANIRALI. NAKON NJEGA POZVATI TIHICA NA ODGOVORNOST ZATO STO JE SMIJENIO TARIKA ZBOG STRANACKE NETRPELJIVOSTI I POSTAVIO OVOG DILETANTA. USPUT ISPITATI STA SE DOGODILO SA ONIM LJUDIMA KOJE JE TIHIC 1992 IZDAO PREKO TV NOVI SAD. AKO SU IH NAKON TOGA CE*TNICI UBILI, HAPSITI I TIHICA ZA BAREM TU IZDAJU.
@Lloyd 27.06.2010. u 18:54 Mayku ti yebem dezertersku, pobjego si 1992. u Frankfurt kad je trebalo Bosnu braniti, a danas preko interneta siris vehabizam. Crkotino u ljudskom obliku. ---------------------------------------------------- JA JEDINO STO SIRIM KAD POSJETIM FRANKFURT JE SPOLNI ORGAN TVOJE GOSPODJE MAME! YEBALE TE VEHABIJE, VEHABIJSKI POKRET I KAO BONUS SDA KOJA IH JE DOVELA U BOSNU. STA I DA SAM KAKO TI KAZES POBJEGAO U FRAKNKFURT, OPET BI U TOM SLUCAJU BIO BOLJI OD TIHICA, KOJI PRIJE NEGO JE POBJEGAO ZA BON U AMBASADU BIH DA PLJACKA BOSNJAKE, JE IZDAO SVOJE PRIJATELJE i SUDRUGOVE IZ SDA, TAKO IH VJEROVATNO OSUDJUJUCI NA SMRT. JESTE LI SE IKAD PITALI GDJE SU ONI KOJE JE TIHIC IZDAO U INTERVJUU TV NOVI SAD? MRTVI SVI, PA NE MOGU GOVORITI, TIHIC UPERIO PRST U NJIH, U STILU \"NISAM JA ONI SU\".
Bosanac 27.06.2010. u 14:18 \"poturci sram vas bilo, vratite se vaseg srpskog roda.... zar ne vidite da to nema veze s bosnom?\" Turcine, jedno pitanje! Mozes li mi objasniti zasto se Bosnjaci koje ti smatras \"srbima\" nikad nisu vratili \"pradedovskoj veri\" tj hriscanstvu CAK ni poslije sloma Otomanske imperije 1918? Hajde pametna turska glavo, to mi objasni! Kada su imali priliku da nakon 500+ godina vrate hriscanstvo koje im je, ko fol, oduzeto (nasilno, kako to posrbice vole reci)! Imas 1000 karaktera (jedan je najveci i to onaj nekarakter) pa mi objasni!
Neki su jedva docekali pa da svoj primitivizam pocnu iskaljivati! Vehabizam u BiH, Republici Kosovo,Sandzaku je UVEZEN iz, ni manje ni vise, Evropske Unije! Baza tih vehabija je u Becu, Austrija (EU)! Pa ako se toliko boje vehabija i islamskog ekstremizma, zasto te vehabije nisu pohapsene u Becu, nego u BiH,Rep Kosovo i Sandzaku??? Austijske vlasti znaju za njihovo postojanje, ali ne mare! To je dio plana \"hriscanske\" Evrope da se Bih uvijek osjeca kao \"trusno podrucje\"!
Kad sam procitao tekst. Obuzela me najveca gorcina u mom zivotu. Objesiti pocinioce ,a narednike spaliti Pozlatile se Policijske ruke. Narednici se moraju pronaci i smaknuti, ne brljajte i ne napadajte napamet.
Zaludjeni Bosnjaci tj Veliko-Arapski nacionalisti i fanatici zvani vehabije poceli udarati po sopstvenom narodu....zlo je to jedno veliko koje je trebalo sasjeci u korjenu gdje god da se pojavilo a i ni sada nije kasno za akciju dok jos koji mladi zivot nije izgubljen.
BAS STE ME SLATKO NASMIJALI...SILAJDZIC OSUDIO TERO.RISTICKI NAP.AD...COVJEK KOJI UVOZI U BIH TER.ORISTE OD 1991 GODINE I FINANSIRA IH PARAMA GRADJANA BIH I STITI IH DVIJE DECENIJE DA NE BUDU PROGNANI IZ BIH, I STIMULISE TER.ORISTE DA VRBUJU MLADICE (MUSLIMANE) U BIH U \"BIJELU A.L K.AIDU\"...HAHAHHAHA..KOJI LICEM.JER..NI EFE.NDI CE.RIC MU NIJE RAVAN, MASALAH.. PRD4EVER
HARE SILAJDZIC NAJVECI uvoznik terorizma iz SAUDIJSKE ARABIJE.. DOK JE HARE i njegovih vehabija, RS ce biti jaca i jaca
Pa ljudi cisti terorizam, manite se komentara. Volio bih da cujem one kojima je neko poginuo u sličnim događajima kao sto je ovaj. Ovdje cujem samo ljude pune mrznje. Pa daj te malo da svima bude bolje i sigurnije a ne da slusamo i citamo lupetanja nacionalista i sovinista.
Mayku ti yebem dezertersku, pobjego si 1992. u Frankfurt kad je trebalo Bosnu braniti, a danas preko interneta siris vehabizam. Crkotino u ljudskom obliku.
Ostvaruju se ciljevi koje je u Islamskoj deklaraciji postavio Alija Izetbegovic. Jos jedan ko zna koji ,mozda hiljaditi napad vehabija na Bosnjake. Od 95 do danas nije zabiljezen nijedan napad vehabija na Srbe ili Hrvate. Samo glupi Bosnjo moze trpiti da ga neko dvije decenije pljuje i gazi,kao sto to rade vehabije. Ako se Bosnjaci u iducih par godina kroz sisteme pravne drzave ne obracunaju sa vehabijama,to ce biti kraj Bosne i Hercegovine kao drzave i Bosnjaka kao evropskoga naroda. GLASAJTE ZA ZELJKA KOMSICA