Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris Silajdzic (zao mi je sto to moram reci) je skolovani srpski agent jer samo umobolan lik bi radio stvari koje on radi a jos veca tuga je da medju Bosancima i Hercegovcima (ko se tako osjeca) nema politicara koji vidi dvije god. unaprijed. Smo ovi nasi papci sto su se docepali fotelja misle da to traje zauvjek, Hare mora znati da ce izletiti sada sa pjesmom konj jedan ali tuga je sto ce doci neko malo malo (daj boze) pametniji. Politika se ne vodi za mjesec dva ili 3 god. politika se vodi za 20 god. unaprijed.!!!!!!
Bosna je najbrze rasturana kada smo slozno slijedili Aliju i Hareta. Sada barem imaju nekog otpora u narodu, mada nema ni jednog ko je i blizu vlasti da im se suprotstavi. Udba je veoma vjesto uzela sve poluge vlastu medju Bosnjacima, pomocu svojih agenata, \"velikih muslimana\".
Citajuci nase clanke, stece se dojam da u redovima Bosnjaka nema dobrog politicara. Ni jedan ne valja. Svaki je lopov, budala, i tudji igrac. Bosnjaci su trenutno zavadjeni kao i Arapi. i u ratu i sad poslije njega. Dobre su kosti bacili medju nas. Mrzi brat brata. Srbi su odradili dobar posao i dobro nas posvadjali. Ko to ne vidi, on je budala. Ako ovako bnastavimo, mi cemo sami rasturiti BiH. Nece nam trebati ni RS niti drugi mrzitelji Bosne i Hercegovine.
zavadjeni kao nikad medjusobno. Pametno zboris fundi: Nakon Deytona ondasnji Beograd je u Silajdzicu vidio ogromnu pretnju. Zborio je dobro, pravio lukave poteze i bio je omiljen novinarima cnn-a, bbc-a.... Imao je fantasticne nastupe na zapadnim TV-ima i vec tada je upucivao na ne postivanje Deytona (povratak itd), ratne zlocine i zlocince i vrlo cesto prozivao i Milosevica kojeg je u tom periodu srpska akademija trebala preporuciti za \"Nobelovu nagradu za mir\" cemu se Milosevic zaista i nadao. Silajdzic mu je malo remetio plan pa je Beograd odlucio da se pozabavi njim. Plan je bio vrlo lukav. Silajdzica je trebalo diskriminirati u ocima bosnjaka i stranih dipomata. Za taj posao su odredjeni elitni agenti kojima je stavljen pofin budzet na raspolaganje. Radili su to preko BH medija i zapadnih diplomatskih lobija. Posao je odradjivan vrlo dobro tako da ni sam Silajdzic nije bio svjestan o cemu se radi. Cesto je za posao agenata koristena IZ a da toga nikad nisu bili svijesni u toj instituciji (vjerovatno nisu ni danas). Bili su ubjedjeni da tako tako pomazu SDA. I danas se nastavlja na diskriminaciji svakog bosnjackog politicara u izvedbi BL BG koji se pokaze malo namazanijim. Jesu li uspjeli u slucaju Silajdzic? U velikoj mjeri jesu i meni je zaista cudo da se on uopste odrzao do danas sto vjerovatno govori o njegovoj sposobnosti. Imaju li bosnjaci ijednog politicara u kog se uzdaju i vjeruju mu? Ne. Bilo ih je dok im srpski lobi nije gurnuo orahe u dzep. Sjeti se Lagundzije, Durakovica, Izetbegovica juniora itd. U nasoj agenciji smo imali informacija o aktivnostima srpskih agenata u BH ali nije bilo nacina i sredstava da se u tome sprijece, pogotovo ne od trenutka kad su nam se pridruzili srbi. Bosnjaci su najbrojniji u BH i bitno je da se njihovo glasacko tijelo isparca u sto vise dijelova cime slabi njihova politicka moc u zemlji. To podrazumjeva i vecu mogucnost djelivosti BH nekad u buducnosti. Ne zelim pravdati Silajdzica ali sam mislio da bi ove informacije mogle da vas interesuju. Da ne duljim, pozdrav svima i pamet u glavu.
Drogba, dudlaj ga
\"Hare\" nije oborio Ustavnu Reformu. Bila su jos dva clana SDA koji bi glasali protiv, da je trebalo. On se vratio u Bosnu bas zato sto su cetnici bili izgubili kontrolu i projekat im se nasao u zastoju. Silajdzic se vratio da to otkoci, a to je postigao tako sto se ukljucio na patriotsku stranu. Odmahe je sve otislu u vraziju mater kada se on vartio, potuno jue rasturio patriotski blok, a sa Tihicem i Dodikom organizovao sibicarsku igru, gdje se on kao bajagi svadja sa Tihicem i tako Dodiku sve prolazi, tj. drzava svakim danom postepeno, ali sigurno nestaje.
levatu, Haris da nije oborio ustavne reforme ti bi danas sa pasošem isao u Rs...to ti garantujem zivotom...ako ne vjerujete Harisu...pa sjetite se ko je sve bio na strani Harisa a ko na strani Tihica i Lagumdjije...pa jedan akademik M.Filipovic je bio na njegovoj strani....ne pricajte gluposti...al samo mi je krivo sto su pojedincio(SDP-ovci) toliko ograniceni...
HARISE, sta se uopce objasnjavas sa tim crvenim banditima iz Zlajine stranke, komunjare su nama nanijele zla koliko i cetnici ako ne i vise, Neka idu u kucu cvijeca na Dedinje pa nek tamo kukaju na grobu onog zlocinca sa jednom nogom...SDP NA GOLI OTOK!!!
Ljudi, ne vjerujte politicarima koji predstavljaju samo svoj narod.
Čista demagogija u stilu Harisa Silajdjića koja je prozirna i koja služi u predizborne svrhe. Kamo sreće da se nije vratio u BIH politiku jer permanentno pravi krive poteza koji navode vodu na vodenicu rasturaća ove države kao što je Dodik. Njih dvojica uoći svakih izbora naprave frku da se ponovo mrzimo a oni trljaju ruke jer ostaju na vlasti i razbacuju se milionima maraka NAŠIH PARA,pa se onda sastanu ko fol da riješe probleme koje su u stvari oni uzrokovali. Da je visoki predstavnik radio svoj posao kako treba i zašto je dobro plaćen najprije je trebao uklonuti maligno tkivo iz BIH politike. Žene Srebrenice su rekle da je poslije GENOCIDA koji se dogodio najveća katastrofa za BIH povratak Harisa Silajdjića u politiku.
@bez nadimka jaro, vrlo je jednostavno. recite haretu da sutra fino u kameru kaze da ratni zlocinac i ubica, radovan, laze kao sto je lagao da armija bih sama sebe gadja, da nema logora, da nije bilo genocida, itd. dakle, nek kaze da karadzic nastavlja da laze, kao sto je lagao. u tom smislu sam uvijek za amere a protiv radovana. jedini su nam konkretno pomogli, pa i ta pomoc ne bila savrsena bolja ne nego EU pomoc u tom periodu. hare nam je istu ovakvu pricu prosuo kad je obarao ustav. imao je \"pouzdane info\" da se kroz ustavne promjene sprema bla bla....i sta je bilo do danas? 2 i po godine kasnije je Hare na vlasti i RS je jaca nego ikad i nema ni e od europskog ustava koji je obecao.
Nakon Deytona ondasnji Beograd je u Silajdzicu vidio ogromnu pretnju. Zborio je dobro, pravio lukave poteze i bio je omiljen novinarima cnn-a, bbc-a.... Imao je fantasticne nastupe na zapadnim TV-ima i vec tada je upucivao na ne postivanje Deytona (povratak itd), ratne zlocine i zlocince i vrlo cesto prozivao i Milosevica kojeg je u tom periodu srpska akademija trebala preporuciti za \"Nobelovu nagradu za mir\" cemu se Milosevic zaista i nadao. Silajdzic mu je malo remetio plan pa je Beograd odlucio da se pozabavi njim. Plan je bio vrlo lukav. Silajdzica je trebalo diskriminirati u ocima bosnjaka i stranih dipomata. Za taj posao su odredjeni elitni agenti kojima je stavljen pofin budzet na raspolaganje. Radili su to preko BH medija i zapadnih diplomatskih lobija. Posao je odradjivan vrlo dobro tako da ni sam Silajdzic nije bio svjestan o cemu se radi. Cesto je za posao agenata koristena IZ a da toga nikad nisu bili svijesni u toj instituciji (vjerovatno nisu ni danas). Bili su ubjedjeni da tako tako pomazu SDA. I danas se nastavlja na diskriminaciji svakog bosnjackog politicara u izvedbi BL BG koji se pokaze malo namazanijim. Jesu li uspjeli u slucaju Silajdzic? U velikoj mjeri jesu i meni je zaista cudo da se on uopste odrzao do danas sto vjerovatno govori o njegovoj sposobnosti. Imaju li bosnjaci ijednog politicara u kog se uzdaju i vjeruju mu? Ne. Bilo ih je dok im srpski lobi nije gurnuo orahe u dzep. Sjeti se Lagundzije, Durakovica, Izetbegovica juniora itd. U nasoj agenciji smo imali informacija o aktivnostima srpskih agenata u BH ali nije bilo nacina i sredstava da se u tome sprijece, pogotovo ne od trenutka kad su nam se pridruzili srbi. Bosnjaci su najbrojniji u BH i bitno je da se njihovo glasacko tijelo isparca u sto vise dijelova cime slabi njihova politicka moc u zemlji. To podrazumjeva i vecu mogucnost djelivosti BH nekad u buducnosti. Ne zelim pravdati Silajdzica ali sam mislio da bi ove informacije mogle da vas interesuju. Da ne duljim, pozdrav svima i pamet u glavu.
Hare je ljigavac koji glumi patriotu, a laze nas u oci. .
@prolaz Kazes: \"predsjednik ove drzave mora jasno reci da uvijek i nedvosmisleno vjeruje amerima. suprotno nas salje u propast.\" Predsjednik nijedne drzave ne treba bilo kome \"nedvosmisleno vjerovati.\" Vidim da furas zlajinu pricu, on i njegovi vole taj princip \"nedvosmislenog vjerovanja.\" Svako, a pogotovo predsjednike neke drzave, mora misliti svojom glavom, a posto u ovoj prici imas ljude poput Florence Hartman koji tvrde isto, sasvim je logicno da je covjek rekao da nece da spekulise. Uostalom, ako je i bilo nekog dogovora, vjerovatno je Holbruk to samovoljno ponudio, mozda i bez znanja administracije. Al\' eto, ti mu \"nedvosmisleno vjeruj.\"
Haris je gigant...moja zelja je ...da haris bude predsjednik,a premijer i ministri da budu iz SDP-a...jer fkt ja mislim da bi tada bili puno bolji...