Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pero Krccc su najvjerovatnije neki od onih par momaka sto su placeni od Dodika & Company da kruze po stranicama siju mrznju i ostavljaju komentare na svaki tekst, nije to samo na Sarajevo-x portalu........Sve to ima svoj cilj.....Neko ko razmislja kao ova dvojica nemaju potrebu posjecivati portale koji su za BH,za BH sport BH muziku BH film osim da siju mrznju i ostavljaju komentare kakve nebi napisao niko pametan....Takve ne treba komentirat !!!
Krccc, ti si bolesnik! Bolesnik smrdljivi! A terorista ti je otac koji ti je mater oplodio i ti tako bolestan dodje na svijet. Otac ti je pocinio zlocinacko-teroristicki napad na mater. I ispade govno.
Do prave pravde je tesko doci,jer \"je krcag vec slomnjen\" toliko naroda izginulo i iselilo se, ne bi doslo do tolikih razmera da se to nije radilo pod blagoslovom sa \"zapada\" no uvek se preko prljavih politicara sve svede na finalnog umobolnika koji povlaci \"oroz\" ili poteze \"sablju\" a kada je to na ne naoruzane ili iznemogle bilo koje vereisposti nema opravdanja. Treba traziti izlaz iz \"magaze\" mrznje i ugleda ti se na Grke i Turke na Kipru, koji su shvatili da ne zele vise da budu samo potvrda one teorije \"zavadi pa vladaj\" Opasne i lukave su kolonijalne sile koje koriste ultra \"vernike\" i nacionaliste za radi svojih ciljeva........Sve krvnike u kavez ali sve i jedino tako u normalan zivot!
Silajdzicu, ti si poslednji koji ima pravo da govori o tome. Ti, tvoj sef Izetbegovic i ostali ste pravili jade ne samo u Sarajevu. Zatrovali ste i unistili Sarajevo koje jeste bilo multietnicki grad ali kad vas nije bilo. Zlocine, koje ste radili koristeci jalijase i kriminalce, prikrivali ste ubijajuci te iste kao krunske svjedoke. Danas Sarajevo ne lici na ono sto je nekada bilo a samo zbog tebe i tebi slicnih. Napravili ste od sarajeva bivsi grad i mijenjali etnicku strukturu onako kaste htjeli a danas rezultat je vise nego ocit. Nego, tebi je bolje siljadzicu da pripazis, eto Dodika :)
lasalamet
Eh vala jeste papci i levati da vam nema premca............. Jadna su djeca koja odrastu u vasem nacionalistickom okruzenju, a takodze bi zamolio da ADMIN brisu ove sramne komentare a vi idite tamo na srpske sajtove i ostavljajte svoje pogane komentare jer ste vi ubili u nama merhamet i ne daj Boze da se opet zarati............. NEMA HALALA
To Hareeeeee samo tako anstavi.Sto vise mrznje lazi R.Srbska nam je sve draza i draza.To Hare samo tako nastaviiiiiiii. Hvala ti Hare za potpis u Dejtonu s kojim si uvjerio ansu DIKU Srbsku Republiku koja je sve jaca ljepsa i sve skuplja poene za nezavisnost od vase PIH PEHderacije ili PEDERacije . hahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pliizzzzzz Heelppppppppp Bazzzzniaaaaaaa
Drogba sa Bi... 01.08.2008. u 03:26 Posle jasenovca 750.000 najvise (uglavnom)srbski civili nikome nisu nista skrivili golema vecian od njih vas (muslimane/hrvate)bracom svojom smatrali a vi muslimani ste GOLEMOM vecinom s zarom se prikljucili hravto-ustasama i klali te iste jasenovacke mucenike dnevno ubijajuci po desetine stotine na najmonstruozniji ancin kako smao bolesni umovi su mogli da smisle.Manjih jasenovaca konc-logora sirom tav.\"NDH\" je bilo jos 20-ak a ubijanje i klanje Srba na pragovima kuca u kucama na poljima ..svugdje.Mi Srbi uglavnom nismo imali pravo i nije anm dozvolio Broz 50g da se o tome spominje/prica iz poznatih razloga ko FOL da se ne anrusava \"bratstvojedinstvo\"a Srbi skoro da su zaboravili i skoro da su oprostili. Na vasu muslimansku i ansu srbsku zalost vi muslimani ste 1991-1992 OPET s hrvato-ustasama zavezali barjake i OPET s kamama nasrnuli na Srbe.A mi svoje pokalne iz IIsr.od strane vas vecinom (hrvati/muslimani)nismo ni sahranili cestito.........a vi OPET potrcali da nas kao ovce koljete misleci da ce te ans Srbe ovaj put zatrti.Radovanova i Ratkova zasluga je da su sve od sebe dali da se to zlo kalnja nas Srba ne ponovi.Zato Ratku/Rasi VJECNA hvala za sve i bez obzira na njihovu sudbinu njih dvojica za 99.9% Srba su nasi VELIKANI koje ce da volimo slavimo sledecim vekovima da ih spominjemo. STa ste (zlo)trazilito (zlo)ste dobili,platili ste cijenu srednju a ako OPET krenete OPET ce da platite.Mi Srbi vama muslimanima NIKADA necemo vise vjeovati i NIKADA s vama (neadj boze)neku drzavu praviti.Nudili smo vam pre nego ste na ans nasrnuli mir savez buducnost-zajednicku a vas odgovor(AlijiN)je bio odbijenica.Hvala mu sto je to ucinio jer da je prihvatio danas nase kucice anse slobodice Republikice Srbkinjice nebi bilo. Daleko vam vas brlog bio nasi zlo-susedi nasi DOKAZANI neprijatelji. Sikter kusss OTPADnici nasi zvani POturice.
Neko ovdje rece da je Hare rekao na Hayatu kako nam cetnici nista nisu mogli topovima, pa nam ne mogu ni rijecima. Joj kako nas radi cetnicki agent Hare. Bas topovi nisu opasni, nego su samo potpisi nasih izdajnika opasni. Topovima se nije mogla osnovati RS, ali je osnovase Alija i Hare pregovorima sa svojim koalicionim partnerom Karadzicem i njihovim potpisima kojima dadose Kardzicevoj tvorevini rodni list. Cetnicki topovi ne zaustavise Armiju ni pred Dobojem ni pred Banja lukom, nego Alijini potpisi. Samo budalasi jos obozavaju izdajnike.
Nisam veliki Harisov fan( Alijin jesam i to mi je duhovni otac) ali mogu reci da je Haris fantastican i jos mnogi drugi nasi skromni politicari ako citamo komentare i vidimo kakav nam je narod! Ne zasluzuje ovaj narod ni Harisa a pogotovu ne najveceg Aliju naravno cast pravim bosnjacima! Ova nasa stoka izdajnicka sto pljuje po Harisu a ni rijeci o zlocincu Karadzicu zasluzuje bas Karadzica! O srbima ja ne trosim rijeci, nema te stoke i zivotinje po kojoj bih ih nazvao jer bi to bilo neadekvatno. Pociniti one zlocine koje su oni pocinili i ponositi se time ma kakav fasizam i nacizam! Mjenjam SRBE za HITLERA, LJUDOZDERE, ALIGATORE...bilo sta samo ih nosite!!!
Prije svega pitanje za administratora, zašto ne maknete ove imbecilne komentare(jer ne da vrijeđaju na najprmitivniji način određene osobe, nego vrijeđaju oči,prste Mozillu Firefox pa čak i sam ekran...) Haris vodi jednu prilično ljigavu politiku(tačnije predizbornu kampanju, bili-ne bili izbori)sjećam se kad je Karadžić uhapšen, gostov\'o je na Hajatu(čini mi se)i i \"izlan\'o\" se kako \"kad nam topovima nisu mogli ništa, onda ne mogu ni riječima...\"(vezano za neke prijetnje o izdvajanju RS-a). To što je rek\'o je prilično tačno, ali je i dokaz da mu je priča o relaciji Kosovo-Bosna-RS...šupljak! @Pero Način na koji govoriš o Kazanima je više reakcija(izvini ako griješim)na zločine koji su se STVARNO vršili nad Bošnjacima i Hrvatima(mrzim i Bošnjaštvo i Hrvatstvo i Srpstvo, tačnije nacionalizam-ovdje je to isto!), ne želim ovim da kažem kako se nad Srbima nisu vršili zločini...nego samo kako na zločin ne treba gledati kao na reakciju nego PROIZVOD BOLESNOG/MONSTRUOZNOG UMA, koji MORA imati svoj kraj na jednoj od dvije lokacije, ili u \"pernici\" ili u \"ludari\". Nacionalizam u BiH je apsulutno zlo, zapamti ovo! ovaj članak o ust...nevladinoj organizaciji iz Mostara koja komentariše stanje u Sarajevo(a šuti o svojoj avliji) i prijedlog o još jednoj podjeli još jednog grada...poznato!
Prozirniji si od svakog stakla Pero. Ti lijepo napravi dribling i ne rece ono sto i vrapci znaju da je istina.Mudrica si ti.Uvaljujes muda za bubrege.Samo takvi kao ti nas vise ne mogu prevariti.U cosak.
@ m&quot prvo, ne mogu ja sa svakim komunicirati (nemam vremena za to) drugo, ja nisam pravio značenje pojma genocid ali znam da je, prilikom tužbe fbih protiv srbije, to značenje redukovano, a u presudi stoji da je genocid učinjem NA DIJELU BIH. dakle, mogu da prihvatim sudsku odluku ali ne moram da je razumijem ili obrnuto. pa je radi toga bolje da uzmeš stručne pravne riječnike i vidiš, skontaćeš ti sam, pametnica si ti sigurno.
Pero ti si stvarno bolestan ! Ako tako nastavis mozda neko i povjeruje u tu tvoju pricu. Nego Pero reci ti nama po tvom misljenju dali je u Srebrenici ili uopste u BiH izvrsen genocid nad civilima od strane te tvoje omiljene vojske rs.
HEBO TI TURCIN PRANENU I PRADEDU, I ONDA SVE PO REDU. UZMI OGLEDALO DA VIDIS TURCINA.