Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DUKI RITUMTUTI SEKI U STAU TUKI nije majamune TURSKI KANDAL nego TURKI KANGAL
@Mushan. Pra deda mi se zvao Dushan, u svome grobu se prevrce gnushan, ja njegov potomak Mushan!...Ponosito klanjam i uchim svog sina, da je veci T.urchin od T.urchina.....Ja sam Muja bez ikakve mane, manji od slavuja al zovem na megdane!....Jachi sam i veci od svog babe tate, mrzim jos vise Srbe i Hrvate.....U jednog tvorca verujem, lepe Fate i zbunjenog Muje?! Njegovo telo je neprikosnoveno, zato me sektaski kasapin obrezuje!..Bez alkohola i krmeta, samo halal najchistija hrana! Zeljan sam osmanske satre i tabureta i jutarnjeg eeeezzaaana!...Ja sam hrabri gazija! A ne kakav krizar papuchar! Zove me plodna Anadolija! Jer ja sam opasni seldzuchki Kandal ovchar! Av Av grrrrr.
Ludilo snagom oceana Plavi moju dusu i nagriza um Kljucevi vlasti ispod maske na zidu Impozantna golet na smetlistu Gledam samo njihova lica Slavna artiljerija stize na cilj Ja sam tu slucajno i prokleto sam ljut Opce grebanje za zivotni prostor Opci grabez za titule Fakat se ne biraju sredstva Seljacine uvijek u prve redove AZRA
cuj, \"potvrđivanja jednom već potvrđenog programa\". e, svasta !
mushane jarane, to su sad samo pusti snovi. vi sto ste punili , punili ste. sad samo mozete bit napunjeni. nego stvarno, kad si vec u pjesnickom nagonu a pun si patriotizma, herojstva i ostalih njasra, daj nam jedan stih barem o vasem poznatom otporu prema turskom zulumcharu i zavojevacu. mozes ako hoces ubacit i onaj dio o vasim nanama kako su rusili moral turcima tako sto su im prenosile triper i sifilis...
Apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma I apstrakcija umjetnickog akta uopste de jure predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije vlastite inferiornosti i vlastitog infalcizma bez obzira o kojoj se vrsti suprimacije na tom istom jeziku kao specifikumu radi, I bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili... P.S.@zajbant@co. napunim vam majkama vlashkim guzu spermom pa zecepim ko sto su moji pretci radili 500 god.
\"oj pjesnice ti sa masnom kosom,... poljubi me u duupe pa zacepi nosom\"!
moj Mushane moj chushane ajd jednu spjevaj o junackom otporu \"bosnjaka\" prema turskom imperatoru i dusmaninu. znas ono,....kako ste se branili od turskih dusmanskih kopalja i handjara.... ajd sad ponovo,... ispocetka da te vidim
Ja sam BOSNJAK - dican junak: Vjeran svetom domu svome, Vjeran slavi svojih djeda I narodu BOSNJACKOME! Njegov ponos na mom srcu Ko amanet sveti stoji; Ponos koji nigdje ne da, da se BOSNJAK lava boji! Majka me je BOSNJAKINJA Zaklinjala svojim mlijekom, Za cast ove casne grude, Da proljevam krvcu rjekom; Da joj sluzim, kosto sluzi Rob svojega gospodara, Da je branim od dusmanskih Bojnih koplja i handzara! Na tvoj poziv, evo s macem Na mejdan ti stupam smjelo: U poganoj Tvojoj krvi, Da trijumfa vezem djelo. S Tvojom krvi da sapirem Crnu ljagu s roda svoga, Crnu ljagu - sto j rodio Izdajicu prokletoga! Izdajicu uspomeni Svojih djela slave stare, Sto se drzno blatnom rukom, Da svetinje njine tare! Al sto rekoh o mejdanu? Ne, nikada shrdjom takom: BOSNJAK junak bojni mejdan Djeli samo sa junakom! A Ti sakri mrsko lice Ispred svijeta cijeloga: U podzemlje mracno bjezi, Izdajico roda svoga!
pa bolje mu je nek zdimi kod onog svog pootuurice u London. tamo su mu bolji uslovi u zatvoru vec u Beogradu
sta, tek sada se javila griznja savijest oko ilije jurisica, i to pred same izbore, ti si se harise odlucio kao boriti za posjetu jurisicu. i da, sta imas od posjete???? zasto se ne boris da ga srbija vrati kuci gdje mu i jeste mjesto. od toga bi vjerujem svi imali koristi, a ovako samo ti !
Hare majsore,
gdje je bio prije izborne godine?!
predizborni dzukac
pa silajdzicu , ovaj i je savjetnik vise nego nula?! srbi napadaju njegovog tatu prije neki dan i danas citamo ovo? ana trisic babic za vasu informaciju radi sve moguce protiv bih-e pa i ovaj odlazak silajdzica u beograd! silajdzicu da bog da ti i tvoje zena ko i cijela tvoja familija bili pomilovani ko sto su zrtve sreberenice i ostale koje su srbi pou,bijali! jadnice par zar si toliko nisko pao , slijep i nemas savjetnika koji je patriot i koji cijeni pravdu i istinu! dok ustavne reforme ne budu napravljene, jurisic na slobodi, ganic u sred sarajeva u svojoj avliji, revizija tuzbe protiv srbije, trazenje odstete srbiji za sve sto je unistila po bih-i, da se drzavna imovina vrati drzavi bih-i, dok GT-a ne bude skinuta za papira ko i eniesko glasanje nebi silajdzic po nikakvu cjenu stavio nogu u to gnijezdo sanu zmija! tadic i jeremic su hiljadu puta gori ,lukaviji, perfidniji, manipulatori od milosevica a cosic ce te licno sjec na komade, crni harise!