Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usvajanjem amndmana za Brcko veleizdajnici BIH cine slijedecu veleizdaju: 1. Ratifikuju ilegalni dejtonski Ustav, legalizujuci genocidnu tvorevinu tzv. RS, odobravaju metode genocida i zlocine na kojima je nastala i svrstavju sebe u saucesnike genocida i rusitelja legalnog ustavnog poretka Republike BiH. 2. Omogucavaju velikosrpskom projektu da potpuno legalno raspise referendum za otcjepljenje teritorije Republike BIH na kojoj su prethodno izvrsili etnicke progone, genocid, porusili dazmije i stvorili na stotine masovnih grobnica gradjana Republike BIH koji su tu zivjeli. 3. Dajuci teritoriju Distrikt Brcko u \"vlasnistvo\" entiteta omogucavaju teritorijalno spajanje dijelova genocidne tvorevine tzv RS, praveci od nje teritorijalnu cjelinu 4. Olaksati odbranu Radaovana Karadzica za zlocine, genocid i agresiju jer ce usvajanjem ovih amdmana on imati argument da se sva tri konstitutivna naroda slazu ( i da su se slagala u proslosti) oko podjele i rusenja bosanske drzave.
@Mile Lijevo od trofrtaljke vam mice, nacinalne vam ljepotice, pa pravo, stap za pecanje.....
najbolji pravni savjetnik na balkanu je tenk, zato hare treba uzeti sto vise tih savjetnika da se takozvana i prije svega zlocinacka i genocidna tvorevina UNISTAVA sto prije to bolje. HARE HEBO PRAVNIKE, KUZMANOVICE, DODIKE, TADICE I SRBIJU, TENKOVE BRALE NABAVLJAJ PA DA TAKOZVANU I GENOCIDNU POSALJEMO KOD VELIKOG MANITUA.
Tko je Ovaj na slici. Koda mu je neko stavio Kurblu u paksu. Divi mu usnica...hehe
i ja punjene volim, a izgleda ce i one ... ma kad je sve krenulo nizbrdo... eto i paprike.... Inace zima za `Vo doba..
Hoce li i one filovane poskupiti, hebo te!!
kazu da ce poskupjeti paprike, jehbiga. Jedva cekam ljeto, hmmmm...
prestanak poratnog ustava znaci vracanje starog u funkcju PO MEJUNARODNOM PRAVU. A sukob fbih i rs je untrasnja stvar jedn ezemlje, pa kuzmanovicu sviraj racku znas. svi mi znamo da je silajdzic uz orucvica safeta tu da popljacka energetski sektor.
kako dosadan dan.Gdje mogu kupiti stap za ribolov i novi CD Asima Brkana i brata mu krkana.Hvala unaprijed
Ne gospodine Kuzmanovicu, demokratija i demokratski principi ne vaze za tvog patrona i \"njegove\" institucije. Jer pobogu ako neko pokrene krivicni postupak protiv dodika ili protiv institucija njegovog entiteta onda je to napad na srbski narod. Po cemu bi to bio napad na srbski narod neznam, posto u ustavu BiH pise, da su svi gradjani u Bosni i Hercegovini jednakopravni pa tako i u manjem bh. entitetu. I zato se pitam zna li gospodin Kuzmanovic definiciju demokratije???? Vjerovatno je prvi put izreko tu rijec, pa nije imao vremena razmisljati sta govori...