Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@Pipo na srbskim krvavim rukama i mislima,puna je srbska bolesna krvolocna nacisticka zvjeri za inspiraciju poezije zlotvora!pogodi ZASTO! BiH4EVER!
Zanimljiva poezija. Gdje kupiš inspiraciju? Na zatvorenom psihijatrijskom odjeljenju?
guslas amebske krvolocne sorte ubica! guslaj kara kara crna hinjo cvarak crko crko ko usrani mrko pjevo mrtav uz krvave gusle sebi za pakao marcnih sila i cetnickoh krvavih vila vila s vampirskim zubima koja ce te gutat i u crno motat pa osto do kraja svjeta jedna zvjerka u ocima srba sveta!
Hvala G-nu Fiseru na njegovoj podrsci nasoj drzavi!Pomognite nam da nasa zemlja postane jedna demokratska i moderna zemlja svih svojih gradjana i na ukidanju viza i integraciji nase zemlje u EU-ju! BiH4EVER!