Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris Siljadzic:\"Ko li mi je od ove dvojice mazno slajpek\"?
Zeljko Pudlica Komsic je k.... od labuda, nista Bosna nema od njegove karitas dobrote, sigurno negdje navlaci nekog deckica u pauzama i onda sve mu fino i mehko pred ocima, apuj. Nama je prirediti finalnu traktorijadu jal sad, jal sutra jal za 100 godina. Pitajte purgersku banana drzavu, nista nije funkcionisalo dok nisu ocistili troprste vanzemaljce. Tako je i nama. Rjesenje je TRAKTORIJADA!!! Ja bi jos zapjevo, oj srbi, cujte eto sa svih strana, brace talibana ooooojjjjjjjj.
anketa i komentari su providni i plaćeni oglasi u kombinaciji sa frajerskim nastupom oko sdp,naše strankice isbih.sve u svemu ,što je babi milo to joj se i snilo.prestanite ismijavati narod bih.
..cvetak,cvetak...zanovetak:))... DRMA MI SE SUBARA I SARENO CVECE.........KO ZA KRALJA NECE:))))!!!!!!!!!.. .E BOSNJO BOSNJO POZELECE VAS BOSNA,A VAS BITI NECE
Cekaj malo bre Sanjar! Zar nije ono S l o b o nudio Alji poziciju dozivotnog potpredsjednika krnje SFRJ? Sta se sada promijenilo?
Prijatelju taj tvoj san je u stvari kosmar, a zvao se S F R J. Sto ste onda potezali referendum i lagali Hrvate da vam pomognu?
Vidi sto se sanjivi cvijetak okrece. Do jucer se smajhlao Hrvatima, a sad se smjeska Srbima, svega par dana nakon komemoracije zrtvama srebrenickog genocida. Da li to cvijekak zanovijetak ili tek suncokretak koji je prikladno zaboravio h andz ar diviziju? On bi volio viditi mladjeg u RS-u, a Haris je dobro stariji od Mileta. Ili cvijetak slabo prikriv apokusaj da se i Srbima izabere predstavnik, kao sto su vec uradili Hrvatima s Komsom? Izgleda da je san ovog cvjetka da samo dobri Bosnjani imaju pravo glasa. Ma prava mulitkulti demokracija, nema sta!
Zaista zhelim da Bosna i Hercegovina dobije razvoj ekonomskog trzista, i da obnove poljoprivredu i stocahrstvo.. Izgradnja auto cesta.. i moguche po kojeg aerodroma. Sto se tiche Bosne, autohtonih Bosnjaka muslimana, Srba-pravoslavljana i Hrvata katolika, i Zhidova, a takodjer i Roma,. smatram jednom od najboljih drzava za suzhivot. To je EU u \"malom\".. Smeta mi, sto se EU politika toliko umijeshala u ove narode, i druge Republike, te huskachki napravli zlodjela i nered.. Haris je odlichan potez,, a Zheljko josh bolji. sto se tiche Srbske strane. ja ochekujem nekog mladjeg kandidata.. dosta je vishe i Dodika.., a vidjet chete da govorim isitinu.. Opet chemo se zenit, udavat, i voljet izmedju sebe.. Ja nekako vidim vishe srbe i muslimane zajedno nego s hrvatima.
Ma nece bas svi. Oni nestali koje su sto otjerali sto pod zemlju, sto iz zemlje, a nisu ih uveli u knjigem r t v i h ce sigurno glasati za ovu dvojicu. Znas koji su to... oni sa Kazana i slicno
Ma nece bas svi. Oni nestali koje su sto otjerali sto pod zemlju, sto iz zemlja, a nisu ih uveli u knjigem r t v i h ce sigurno glasati za ovu dvojicu. Znas koji su to... oni sa Kazana i slicno
Koga vi lazete, stoko seljacka?! Svi ce Srbi glasati za protivkandidate ovoj dvojici spodoba i onda ste pusiona maximalno.
... Petar Kočić, Boris Tadić..., zatim Srbi hercegovci, Jovan Dučić, Aleksa Šantić, Momo Kapor, Milorad Ekmečić...
Zeleni zub marsshhhh vahabijooooo! Ti si za mene isto bradonja kao i oni protiv kojih smo se borili i jos si gori!!!!
An pasaan Ne se ki raj se zbog ovih iz .I. B.-a sa pe.ri.o.dontitisom. Poznato je da vecina iz tih k rajev a ima e nde mski p.eriod.ontitis, pa odakle mu i taj nadimak \"zele.ni zub\". Samo ne znam jeli mu iz u sta ..s m rd..i zbog lose o.raln.e higijene ili je .s mr ad sam po sebi.
Ivo Andric,Mesa Selimovic i Kusturica su,uz Copica,Kulenovica,Mensura,Dalipagica...najveci bosanci.