Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako zelite da narod u BiH ima buducnost bez razlike na relegiju ili rasu onda se odlucite za stranku Za BiH ja vjerujem da je Siljadzic jedni covjek sa uspjehom i koji po mom milsjnju treba jedino da vodi ovu drzavu u svijet a ne 3 covjeka dok se god ne ukinte troclano predsjednistvo i dok bude entiteta bice i korupcije jer korupcija je nasla mjesto u BiH od Deytona zato sto se nezna gdje u se potrosile milioni dolara od 95 do danas i u buduce svako vuce na svoju stranu , potrebno pod hitno centrilati vlast i imati jednog predsjednika kao svaka drzava u evropi sto ima da budemo jedno jedna normalana drzava a vjerujem da Dr,Haris to moze uciniti.
Silajdzic kao da je juce dosao na vlast....da ljudskoj gluposti, bezobrazluku, lopovluku, nemoralu, licemjerstvu...itd nema kraja to nam po tko zna koji put govori Silajdzic.
HARISE GLAVNI SI, JEDINI KOJI RADI. ZELJKO NI KOGA ZA 4 GODINE KO RADMANOVIC NIJE POZVAO NITI DOVEO NITI I JEDNOG INVESTITORA, JEDINI KOJI RAID I BORISE ZATO HARISE GLASAM ZA TEBE HARISE GLAVNI SI!!!!! BRAVO SILO NEBESKA!!!!!
Ja sam vec glasao preko poste za Harisa i drago mi je da sam to uradio! Ne volim sda ni aliju izetbegovica.
Prodajem peugeot 206 2.0 GTI. Sport
harise ZABORAVIO SI DA SI TI RAZMONTIRAO BIH TO RADIS 20 GODINA -SAMO PRED IZBORE PRIZOVES JEDINSTVENU I KAD PRODU ONDA IDE TVOJE............MOJE.........NEMA VISE NISTA NASE---VRIJEME JE DA I TI RAZGULIS,I NA MIRU UZIVAS SA JATACIMA PLODOVE 20-TO GODISNJE PODJELE.
Šta ba bi Hare sa oni autoputem. rče ti prošle izbore da će se graditi. i nisi slagao samo ti je dinamika, malkice spora. hehehe
Nema, čovjek se strao o borbi za bosnu.Toliko se borio da su se povećali redovi za posao, a da ne pričam koliko smo samo daleko od evropskih integracija, ekonomija nam se nalazi na koljenima jer smo postali zemlja koja samo uvozi. Poljoprivrednici su u neravnopravnom položaju sa kolegama iz komšiluka. Dokle će nam biti sve drugo bitnije od samog kvaliteta života, zaštite i sigurnosti. Ovo je vrijeme za ljude koji imaju jasan plan kako državu izvući iz krize, a Haris to sigurno nije jer se on uglavnom bavi sa lažima i obmanama.
Jedini covjek, uz Zeljka Komsica, koji se bori za BiH. Harise samo naprijed, mogu fahro i avaz da lazu o tebi svaki dan, mi znamo koliko se ti boris za Bosnu.
Što kaže RAMBO AMADEUS: JEDNO TE ISTO, JEDNO TE ISTO, JEDNO TE ISTO
SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA! SA SDA DO DNA!
A sta bi sa ukidanjem RS-a? Sad su malo opala preizborna obecanja :) Ne da je Hare nisi ukino RS, nego je RS jaca nego ikad!
Harise, prokockao si povjerenje nas Bosnjaka, nisi NISTA ucinio za nas sto si obecavao, ni \"100% BiH\" kao i ono \"ukidanje RS-a\". A gdje su ti korumpirani lopovi Orucevic, Heco, bahati Bahtic i ona vjestica ministrica obrazovanja Meliha Alic? Sve goli lopovi! San ti je bio samo da zasjednes u Alijinu fotelju i da kazes da si predsjednik! Iznevjerio si nas Bosnjake! Neka znas, narod ce te kazniti i NAROD ZNA!
PA KO RECE 2000 LJUDI U SALI, A SALA ISPUNJENA DO POSLJEDNJEG MJESTA? IZGLEDA DA CE STRANKA ZA BIH POKUPITI SVE GLASOVE SDA, A NE SDP KAKO SU NEKI IZVJESTAVALI. DOBRA I UKUSNA SCENA.
Hare Srpska je uz tebe, hoćemo nove 4 godine za Harisa..Nikad jača Srpska hahahaha