Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo put u zadnjih mjesec dana da ovakve dementno depresivne osobe samo odsetaju od kojih se neke i ne nadzu zive.Izgleda za medicinsku struku se ne ostavlja prostora o adekvatnoj familijarnoj brigi o ovakvim ili posebno instaliranim ustanovama za brigu i adekvatno zbrinjavanje ove vrste populacije
U ovoj drzavi ne postoji niko adekvatan da se brine o dementnim osobama, nazalost svi mi moramo trcat za dinarom a nema jedne ustanove koja bi mogla pružit njegu i sigurnost ovim ljudima. Zato ne krivite porodicu.
Hvala dragom bogu,ziva i zdrava.Familiji da je ne ispustaju iz vida i dobro cuvaju.
hvala Bogu da se nije zavrsilo tragicno
Tražila pečurke