Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možda je povoljna u apartmaskom naselju na Bjelašnici
Gledano s aspekta angažmana policije u redovnom posjećivanju kladionica u radno vrijeme i \"prijateljskih\" kafana - situacija nikada nije bila povoljnija. Slično je s aspekta svih guzonja i njihovih porodica - niko im ne smije ni mrk pogled uputiti pa makar premlatili ili opljačkali pola grada. Ostali ionako nisu važni! Dakle, policija nam je fenomenalna, samo bi trebala promijeniti ime. Recimo, u Starom Rimu su takve formacije nazivali pretorijancima. Jer ovaj sadašnji naziv naivne zna navući pa se jadnici požale na 122... jadna im majka!
U Sarajevu je situacija sve nego POVOLJNA.. Ovo Semiha sama sebi zamazuje oči...:P
Jel ovo oni nas zajebaju ?????
Ako je ovo povoljno, ne do Bog da nam je nepovoljna onda situacija . . .
Treba drzavni udar izvrsiti!
JAO JAO JAO GDJE MI ZIVIMO? SVAKI DAN CUJEMO DA JE NEKO UBIJEN, NAPADNUT ,ZBODEN A ONI NAMA SIGURNOSNA SITUACIJA JE POVOLJNA.PA STVARNO NAS PRAVE BUDALAMA!!!!!!!!!
situacija je jao povoljna upravo onome ko je prije sat vremena skoro ubio covjeka na A.Polju..upravo vijest pored. Cini se ludilo cisto,,povoljna je al se ubijajo po ulicama. I policija odmah nadje krivce, nevjerovatno... Dakle policija radi svoj posao. Al su Tajo i mama sebe okitili dobrim ocjenama.