Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okej i kad ulazimo u NATO?
Imamo jednodimenzionalne odnose u trodimenzionalnom univerzumu.
Bjeri ba, mi smo okupirani od zapada. Kakva jedinstvene veze. Mi smo regija za njih nestasni susjeda koji povremeno prave haous iza njihove kuce sa ratovima.
Ma sve je ovo suplja prica, dajte konkretno!
...druže kap'tane... zdraaaooooo.... :-)
Komsicev populizam nista dobro nije donio. Zapravo, zbio je hrvatski narod, ojacao Covica i Dodika, sabrao javnost u Hrvatskoj i naoruzao Smita. Korist ima Komsic, Zlatan Begic, Mahir Mesalic, Slaven savjetnik i SDA.Peljeski nije sprijecio, nije rijesio Busko jezero itd. Plitko razmisljanje imat ce dalekosezne posljedice.
Sejdina škola, ubleha kao forma postojanja.
Ministre svaka čast. Samo naprijed!
sifete sad u mirovini df vise nece vidit ministarstva zadugo
BiH je NATO!
Allo bolan, zar jos nisi ukapirao da vas nece i ne zele, kako NATO tako EU. Ili se pravis budala ? To si ti koji su uveli Embargo i posmatrali u Srebrenici. To si ti koji navijaju za Dodika i aplaudiraju mu. Evo Schmidt vam ponovo neki dan uveo Embargo 2.0 !