Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha "ponjeo" trebao si napisati i "saranim" pa bi te sumnjicili za pomoc zlocincu
kobilar
kaze otisli francuz amer i srbin na mars...amer ponjeo digitalnu kameru da snima, francuz ponjeo nekakve epruvete da uzme uzorke, a srbin ponjeo mrtvog djeda....pa kaze amer njemu sto djeda nosis, pa kaze da ga sahranim na srpskoj zemlji hehehe...helem citav svijet je njihov nikad nece doci pameti
Tako je hNH Da hoce, davno bi ga uhvatili Ili bar zelim vjerovati da u stvari nisu TOLIKO NESPOSOBNI
Titova UDBA bez satelita, bez mobitela, bez 5.000.000$ nagrade, bez visokosofisticirane opreme, neposredno poslije kraja II s.r. na istim prostorima na kojim aje Radovan uhvatila Drazu Mihajlovica, a ovi kao nemogu ni da lociraju gdje je to Raso. I to sve na teritoriju koji je velicine da ga par helikoptera moze kontrolisati. Ali kao sto je to kod Srba uvijek u istoriji, i ovaj ce put biti da ce ga izdati neki Srbin.
E jesu nasli lik s kojim ce se svrbi dichiti.Jadovan Karadzic. Seljak, kojeg kad vidis sa onom glavusom ko nilski konj,jeblo im matere njihove.
KLAT SILOVAT UBIJAT CIVILNO STANOVNISTVO TO SAMO SRBI RADE KAD IH PADNE,ZAR SE NE STIDIS STO SI SRBIN KAO DRUGI STO SE STIDE.
DA JE RADOVAN MUSLIMAN DAVNO BIO UHVACEN,AL VRANA VRANI NE VADI OCI.ZNAJU ONI GDE JE AL TAMO GA NE TRAZE.
RECI SAD NESTO SRBINE POSLIJE OVIH KOMENTARA. NEMAS STA DA KAZES. nesta si cuo od svojih primitivnih srpskih politicara pa si odmah poletijo da napises na internetu. a i taj dostup do interneta,imas jednom sedmicno,jer dok svi dodjete na red na taj jedan kompijuter tamo negdje u nekoj sumi prodje i po godinu.
Srbinu sto tako dobro poznaje istoriju jos par podataka pa neka se i dalje sa cinjenicama kurci. Tih 500 godina vase egzistencije ja bih pokusao na vasem mijestu sakriti jer ste tih 500 god. bili narod u tamnici, potlacen od Turcina za koje ste ratovali, krali palili sto vam je u genima. Poturali ste svoje sestre, majke, zene i kceri Turcima u krevet, zato danas i izgledate kao oni tamni sa kukastim nosevima i crnom kosom. Danas lijecite sveopsti srpski komples bljuvotinama i lazima, ubistvima neduznih i silovanjima. Dzaba ti je ljudski izrode svojatati Bosnu, jer trebas procitati nesto i o bosanskom postojanju i tradiciji, gdje postoji hiljadugodisnji oblik drzave ( sigurno ne u tvom beogradskom pasaluku). Na kraju krajeva gnjido gdje got da maknes moras pokazati pasos na kome stoji BiH.
Odjebi Srbine, amebe su starije od vas, a Vizigoti su prije jeli viljuškama. Bilo bi dobro da i s njima zaratujete, šteta što su izumrli.
volio bi da imam tu "privilegiju" da znam gdje je radovan i da se vidim s njim. Tu bi mu odao sve "pocasti" i izrazio bi mu "zahvalnost" za sve sto je uradio. A onda bi lijepo pokupio 5 milona nagrade za pravdu kada bi gada ocinkario.
Samo da ti kažem Srbine da je ovo nekad bila Herceg Bosna, a nikad nije, niti će biti srpska zemlja. Ovaj dio bosne koji ste dobili jeste seljački i pripada vama. JEBO ti Radovan djecu !!!
SRBINE AMEBO SMRDLJIVA Srbi na teritoriji danasnje Bosne postoje otkako su Bosnjaci Bogumili poceli da prelaze na Pravoslavstvo, Katolicanstvo ili Islam, manje vise iz istih razloga i uglavnom silom. Prema tome vecina danasnje srbadije u Bosni su POSRBICE. Osim ako se nisi dovukao direktno iz Crne Gore ili Srbije. Ekvivalent vama posrbicama su Sandzaklije poturice pa mozes s njima pricati o tome.
Da li ste culi da je na ziro racunPadija Azdauna i jos jednog "stranca" "leglo" juce nekoliko milina dolara koje je "neko" iz RS-a uplatio kao dar... TO NARAVNO NEMA NIKAKVE VEZE SA HVATANJEM RADOVANA NITI SA REKETIRANJEM... Ali, SFOR je odradio "veliki" posao " u Pale" jer je sumnjivim licima oduzeo nekoliko video kaseta sa na kojima su razni domaci kucni ljubimci i oni iz stala, a takodje i dvije video igrice na kojima "hvataju Radovana"... PRI TOME SU IM POMOGLI DRUGOVI IZ "UNUTRASNJIH ORGANA REPUBLIKE SRPSKE..."