Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji su mi ovi cetnici kada palamude neku suplju. Nesto ste mi sve cesce negativci u ove americke filmove. Rodila majka glumcine.
fala ku/cu
isto sranje drugo pakovanje
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
M A G A R C I N E K V A R I T E V R I J E M E
Pa tako reci... Vidis da nije tesko... Zato sto si bio iskren ispunicu ti zelju odjebacu u skokovima
E dobro kad ne mozes, odjebi u skokovima. Dobro, eto, razotkrio si me.
Naravno da mogu samo nije mi lako spustati se na tvoj nivo nerazvijenosti a to da si iz sarajeva ... hehehe
I to ti je zadnji "argument"? "Reci slobodno iz koje si vukojebine dos'o"? Ma mozes ti i bolje.
Ha, ha, ha... Koji si ti kalup. Stid me je sto sam nekad vjer'o takvim ko ti. I nicega vise. Sta vise da ti kazem. Ja sam Bosanac. Nazalost rodjen i odrasto u Sarajevu. Al' sto je najbitnije osto u njemu.
Ako si ti iz Sarajeva ja sam iz Pariza U Sarajevu je uvijek bilo levata ali takvih kao ti nikad ili si mozda novopeceni Sarajlija? ne trebas se stidjeti, reci slobodno iz koje vukojebine si dosao u grad?
Ha,ha, sto me nasmija: "mi smo kulturan naroda, pa se znamo izvinutu za pocinjena sranja". E sebe se prevazis'o. I ovdje si dobar: Dodji u civilizovan svijet (Banjaluku), buhahaha, iz te vukojebine (Sarajeva). E j... g., precero si ga sto jes' jes'. Ma petica cista. Zajebo si Cosica i Karadjica i onog Jevtica, ma sve si ih zajebo. Preteko ucenika ucitelje. Popravljas se, mogu ti rec'. Sad vise ne papigujes. Muka naka natjerala, sta li?
hey ON, goni se u p**** materinu.
Hoces u Banjaluku? Pa dodji malo iz te tvoje vukojebine u civilizovan svijet, necu ti nista
Mi smo kulturan narod pa se znamo i izvinuti za pocinjena sranja za razliku od vas.... kako to da veliki junak iz Srebrenice(Naser(Naserem mu se u usta)) sjedi u Hagu?