Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnadak gleda na taj problem drugacijim ocima!
@krv Da se kosa ne razleti na vjetru!
@krv pa sto raja nose sesire, kackete itd. valjda se stite od sunca
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad smo Banana drzava koju vode seljacine i kockaste gloovee , ja da se pitam ni jednom seljacini nebih dao radno mjesto pogotovo rukovodece ili u drzavnoj sluzbi . Zna se gdje im je mjesto traktor , plug i ori a ne iz galosa u Armani . Pa se kao cudimo sto nam je drzava u kurtzu sve goli papak i kreten ...
U jednoj od BH ambasada, nekad davno, sa vrata me dočekao miris zaprške, a onda se iz improvizovane kuhinje pojavio i otpravnik sa hljebom pod rukom. Očito, ne baš sretan što je prekinut u poslu, prozborio je šanerski 'Šta ste trebali?', s mekim š.
pishaj te arapcine,samo im uzimat lovu treba i nabirt nogom po isteku turisticke vize sto se tice prodaje zemlja,moze ali po istom principu kao u nekim arapskim zemljama plati i u tvom je valasnistvu 99 godina,posle toga cao,prelazi u drzavno
To je stara vijest kod nas, rijetko kad se desi da je sve isplanirano kako treba
A hajde Boga ti, i mi nismo mogli dalje od Hrvatske/Srbije i CG godinama pa se opet nekako putovalo. Ko hoće naći će način, a ko ne, naći će izgovor...
Zasto taj islamski smrad dolazi u Bosnu sad i vade se da su turisti? Pa Bosna je postojala i prije rata pa se nesto ne sjecam da je taj smrad dolazio. Ako su zeljni turisticke avanture zasto ne idu Amerima oni su im partneri koalicioni.
@Banovenjive80 Optuziti jednu rasu, naciju ili bilo kakvu grupu ljudi za bilo sto je generalizacija i to moze uciniti samo smrad poput tebe. Da bi neku konkretnu osobu optuzio da je smrad covjek mora imati dokaze, a oni su vidljivi u tvome primitivnom komentaru. Zato, smradu jedan, poradi malo na sebi i svojim strahovima, uvijek ce se naci neko ko ti zeli pomoci. Drzim ti fige.
Neki dan je dosao jedan arap da pita nesto,..elem, toliko je smrdio, da ne mogu da opisem. Nije da mi balkanci mirisemo, daleko od toga, ali arapi imaju poseban smrad.
@BalkanBošnjak Mislim da im je od hrane, kod njih je zacinjenina hrana, ali se slabo i peru pa to sve zajedno...uh.
ova na slici je dobrodosla. za bradonje uvedite uslov za vizu -poznavanja jezika na nivou "c2"
Da hoce raditi i da ih zanima turizam mogli su izdat privremene vize na aerodromu odma. Da je svabi doslo ovoliko turista pogotovo s debelim novcanikom taj bi i gratis rucak obezbjedio
I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: "Mrtvi su!" Ne, oni su živi, ali vi to ne znate“! ( Kur´an, El-Bekare 154 )
Nema nista lepse od pokrivene zene
mozda je problem do ministra....
Ne mere se guzit ove crne hidzabete. Koji će mi qurac ako neće u krevet poslije par dzus vodki?
sto dalje arapsku pogan od bih!! mozda su zidovi samo poganiji od ove stoke,mozda
Zasto smo im tako zanimljivi kao turisticka zemlja pa su navalili ? Ili sta im imamo ponudit a da je njima zanimljivo?
Pitu furdenjacu!
A cuj? Zar treba bosancima viza u SA i zar se jos mora cekati????