Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krivi su migranti. Ustvari, 5G mreža. A možda je i Bil Gejts, truje nam rijeke da nas primora na vakcinaciju i čipovanje.
Ako je sarkzam nisi mogao bolji komentar napisati, a ako nije idi lijeci se. Nas narod uvijek prebacuje krivicu s jednog na drugog i tako u nedogled, nismo slozni ne drzimo se skupa glupani vladaju takmice se ljudi ko ce vise zajebat drzavu i eto tako
@hakenpuc logično da je sarkazam..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kazu poplave. Dok god seljo baca ovo nema nilad nama buducnosti. Najbolju klimu na planeti imamo i najgore ljude
@Sprzo307 Nazalost. Ali nije svugdje tako, meni iza kuce izgleda ovako: https://rtvglasdrine.com/vijesti/poceli-radovi-na-postavljanju-zastitne-ograde-na-novoizgradjenom-dijelu-rijecnog-korita-u-sapni-foto/ Da policija i institucije rade svoj posao, ovog ne bi bilo!
covjek je najvece zlo, prvo po prirodu zatim po sebe
Šta očekivat od Knina i okoline, nisu rijeke vidjeli dok nisu Bosnu naselili
Plutat ce dok god su kazne 50 km za bacanje smeca. Neodgovorne pojedince strpati u zatvor na 6 mjeseci pa ces vidjeti kako niko vise ne baca smece...
Šta se ČUDITE, takva je sva BiH !!! Zašto LOKALNE, ENTITETSKE ili DRŽAVNE institucije ne otvore DEPNIJE OTPADA, na kojima će se otpad zbrinjavati BESPLATNO !!! A za prekšioce uvedu drakonske KAZNE !!! Pa bolje je tako, nego sa postojećim mentalitetom naroda uništavati životnu sredinu i plaćati ČIŠĆENJE !!!
Kazniti uhljebe koji su odgovorni za sprijecavanje ovakvih idiotluka.
kad treba Fikreta kritikovati brzi ste a kad treba ovo pocistiti nigdje vas nema ljenstine bjelosvjetske
Ja sam imao priliku davno posjetiti Svicarsku, vjerujte i kod njih ovako isto je uz rijeke.
Mi se volimo hvaliti da smo čisti a u stvari većina je pogan teške kategorije. Odu sa izletišta i svoje smeće ostave za sobom, istresaju pepeljare na semaforu, bacaju konzerve iz auta....Fakat je do 5G mreže. Inače nismo takvi.....
Fuj puu
ovo je eskaliralo brzo
Nidje na svijetu glupljeg i zatucanijeg a Bgm ni pokvarenijeg naroda nema kao kod nas, fujjjj
Dzafer beg rece idemo u evropu,a jeli sa ovakvom drzavom?
Pa kolika mrcina moras biti za vako nesto?
@Sanjo.ba Ne moras biti mrcina, vec samo Bosanac. :)
To su ti sve patriote bosanske. “Ja bih krv za ovu zemlju dao, de otvori prozor da bacim smeće iz auta, na put, rijeku ili šumu”
Svaki potok, rijeka, šuma nam je ista. Mi smo stoka!