Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu oni porusiti koliko mi mozemo napraviti............a sad jedu m......da od muke
muda? mrguda? medvjeda? mirsada? meda?
međeda....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...elem, prelistah komentare..red standardnog krstaško / mjesečarskog fašizma, red lažnog divljenja nečemu što većina nije fermala 2% prije rata...sve u svemu, ona lijepi spoj šovinizma i urbanosti, što se može spojiti otprilike ko kokoš i silikonske sise...dakle, karikatura.
...ma, inamo se sve u šesnes...
Balavurdija sve sama na klixu. Nemate vi pojma ko ste vi. Vi što osudjujete.
ovo je nemoguće austougari...propaganda osmanlije su ovo napravile.....najljepšu građevinu u Sarajevu
Ne hvalite Vijecnicu vise, opet ce je debili granatirati!
Ljepotica
http://www.clixsense.com/?6838625 Zaradite i do 300-400$ mjesečno radeći mikro zadatke! Isplata se vrši preko PayPal računa! Hvala svima koji su se registrovali! Vidjet' ćete da se trud isplati!
srbi barbari
Ok ona je spaljena od strane krmaka (čitaj ne svih srba), ali fakat ne kontam njenu aman zaman ljepotu....pa brate jel neko ikada bio van Sarajeva i vidio građevine....jebala vas vijećnica dajte narodu da radi i da jede ko oni koji su je napravili i onda pišite sve najbolje o ovoj zgradurini (vrijedniji je 1 običan čovjek nego ona)....sada mrš
Vijecnica nije samo objekat u Sarajevu. Ona je puno vise, a to ocito oni koji nisu SARAJLIJE ne razumiju. Zao mi vas je!
us071 nisi ti zreo da bi skonto šta ti govorim... vjećnica je BiH u datom trenutku ali sada je obična zgrada.....mene nemoj žaliti jer ja idem iz ove usrane države i mozda ti posaljem koji dinar za kladionice i kafe....SArajlijo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
misteriozna jer se fotograf sakrio u zbunju da je slika, ili sta sad tacno??