Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko glasa za ove stranke na vlasti voli da je siromasan i da zivi od paketica i humanitarne pomoci. Ko ce odgovarati za 8 milijardi pokradenog novca od akciza. Dolaskom na vlast koalicije iz 90tih sa istim akterima na vlasti jedino moze da nam donese jad bijedu i u konacnici rat. Hvala svim primitivcima sto glasaju za etnonacionaliste
@tinker0 za takve kao ti i ovi sada su predobri. Nekad zazelim nam je gore zbog takvih kao ti kojih je sve vise.
@tinker0 zato sto su zaostali kao i ti pa ne biraju.
LJudi zafalilo Bakiru da prosiri put do Poljina, hoce covjek pistu do Poljina. Treba jadniku pomoci, prilaz vili je katastofa.
SRETNA NOVA 2018 IZBORNA GODINA, godina poskupljenja, neimaštine, siromaštva, odseljavanja, ratno-huškačke retorike, nesigurnosti, bola, bolesti, obećanja i podjele hedije gladnim.
Elviraaaa, šta ima, kako si?
KO IZDA PIZDA
samo se bunite narode.ovi ništa drugo i ne znaju nego povećavati namete.pobuna protiv političara i protiv bjelosvjetskih lihvara i njihovig podanika.
Apsolutno nevezano za temu....ali eto...Dodik (kojeg ne mogu smisliti ni na malu kasiciu) vec drugi put donira pare za izgradnju rodeteljske kuce za djecu oboljelu od malignih oboljenja u FBiH. Znam da cete reci populizam, nisu njegove pare ili sta god...ali svejedno je gest koji zasluzuje da bude ipak neka vijest. Od mene naklon (iako mu zelim da nestane sa politicke scene). A klix ni be ni mu.
Ovako to treba gledati: Svaki fening uzet iz vasega djepa ce biti stavljen u njihov djep. Znaci, legalizacija pljacke! Jos jedan korak ka vasem siromasenju i njihovom bogacenju.
Bio Han, malo ih naruzio i rekao : para nema, more bit bidne a more i ne bidne, al para nema.
USTANAK
Da vam sve da vam u 3 ....
Ućeraće nam ga,pa kako god...!!!
Sve ce uradit samo da dobiju kredit od MMF-a usvojili bi i da se promijeni ime drzave samo pare im daj. Djubrad politicarska. Kad treba usvojiti nesto za narod to se povlaci po 2 godine.
narodi BiH su na dobrom i utabanom putu da bude najsiromasnija zemlja evrope, ovi su vampiri na vlasti
Ništa od ovoga na kraju neće otići na gradnju autoputa 5c već na popunjavanje rupa u budžetu i namirivanje plata ogromnoj armiji stranačkih uhljeba. Sve namirnice će još više poskupiti običnom narodu.
Proci nece ........ ☝