Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam vise ko ce da plati vozanje policije i dnevnice , valja svaki put onolika auta platit. Video link osudite i hajmo dalje. Za djecu skupljamo po 1km od vrata do vrata a svaka ova sarada kosta par hiljada maraka
Nego vjerovatno ovako muzu ove "sigurica" slucajeve i zatrpavaju termine kako bi neki slucajevi ostali u ladicama, stvaraju pogresnu percepciju javnosti o radu pojedinih organa dok puno baraba hoda kao ugledni gradjani
Najbolje bi bilo da je otisla u Novi Pazar pa ih od tamo dozivala da se vrate...... i amidzici i dajdzici, i komsije anoooo! Da nama bosancima olaksaju!!
Aaa zorli insana?!
Nebitna vijest kao i ovaj decko.
Koliko fame oko ovog ne toliko znacajnog slucaja, zamazuju se oci dok se krupni kriminal iz politicko kriminalne sprege iza zavjese drzi.
ako nije SDA nadrljo je,..
Taliban
Šošonska posla aa daa nooo
a mozda su je ziligu pa se krivila 🤔
porodica za oroditi pravo
Kucni red,damo...