Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno
Nece prihvatiti dzenisu. Dzenisa je stara sdaovka sad bi se presaltala u nip
Nađite običnog normalnog nastavnika sa stvarnim rezultatima rada bez političkog dosijea i fino ga pitajte da bude ministar i vjerujem čovjek će pristati. Ja mogu da krenem od mojih dragih profesora i kolega Dike, iz Druge gimnazije, Admira ili Zaima iz Ugostitljske škole, pa i same Jasne Duraković, ko je zna , zna da sigurno nije potkupljiva.
I da, mislim da drug Konaković treba da shvati da će izgubiti vjeru građanstva grada Sarajeva ako dopusti da stvari krenu onako kako ne treba. Hvala mu puno za divovske korake kojima je počeo vraćati grad Sarajevo Sarajlijama od raznoraznih došljaka i nehljebovića. Ali sada nam treba čvrsta ruka kao što su to radili partizani '45 a ne da opet biramo ministre od onih koji jedva čekaju stolice i koji su zaboga zainteresovani.
Nemojte zaboraviti da kada se uništi obrazovni sektor jedne zemlje ta zemlja nema više ništa! Ni privreda nije važna koliko obrazovanje! Sjetite se problema sa direktoricom sarajevskih vrtića! I na kraju mislim da je vrijeme da se sve Sarajlije iz bijelog svijeta vrate i preuzmu stvar u svoje ruke jer ovo je zadnja kap koja može preliti čašu. Svoju bivšu kolegicu pak pitam da odstupi od kandidature za ministricu jer i sama zna da nije sposobna uspješno raditi taj posao.
Pored toga što je kako su mnogi već naveli bila kandidat drugih stranaka na prijašnjim izborima, nije ni blizu ni jednom od onih prijašnjih ministara obrazovanja po kapacitetu. Ovoj je poziv onima koji će da glasaju za imenovanje Dženise da to ne učine nego nađu boljeg kandidata među sarajevskim nastavnicima. A takvih ima dosta, bar im ja sada mogu predložiti ljude koji su nadaleko poznati kao moralne stijene iza kojih bi svaki njihov učenik stao.
Jutros čitam ovu vijest, jer trenutno živim u Emiratima, i šokiram se. Ja sam po struci i trenutnom zanimanju profesorica/nastavnica matematike. Dženisa mi je bila radna kolegica godinu dana 2005/2006 mada je uglavnom tad bila na trudničkom bolovanju i moram da kažem da nije kalibar za ministricu. Ovaj moj komentar je javni poziv onima koji će da dignu ruku za njeno imenovanje da još jednom dobro razmisle i to ne učine.
vidi onog "počni se šamarat, sad ću ja doći"
DF privjesci od SDA samo očekuju da uđu u vlast sa Bakirovim krimosima.
Ocituj se peciKOZAAAAAAAA,reci nam sta peciKOZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sestorka srama koja je nedavno Sa izlozila moralnom sunovratu i sramoti sirokih razmjera nastojeci da moral i racio prikaze negativnim u subverzivnim a nemoral i nerazum normalnim i progresivnim i to sve pod krinkom tzv.ljudskih prava cije norme su vrijednosno manjkave. To za ministricu je zalaganje za koziju kostret.
Moj masicu al te forum mladih SDP gracanica pogura da valja i nacelnik DASO sto zaposljava cistacice kafica u opstinu kao sekretarice
Vjerovatno će to biti neka glista beskičmenjakinja koja će se u kaubojevo dup..e uvlačiti ko i gosn. Paušal. Najnakaradnija skupina manipulatora Sarajevskom rsjom
rece Bakir u maju smjena a sada oktobar, vidis samo koliko covjek je glup i laze
Zadevera ih Dženisa