Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermin Niksic prisustvovati sastanku u trenerci?
SDP siđe sa vlasti odmah! Neka nas popuste više sa svojim lažnim tašna mašna obećanjima i svima će nam biti bolje! Neka, Damir, Zlaja nosite se u neku stvar..... ljigavci
Dabogda otisli i nikada se ne vratili a mi im iz BiH slali pakete da ne krepaju od gladi.Dabogda svi dobili sidu od italijanskih kurvi.
Cuj u Italiju !!! U ZATVOR; ZATVOR U ZATVOR
ma TI si Radmanovicu patetican.. dosta mi je vas sviju.. pricas NAJVECE GLUPOSTI NA SVIJETU...stajno ti krivi Bosnjaci, Hrvati , zato sto su krscani oni su sada dobri... Ostavi Bosnjake na miru.. brini o svojoj RS..jer vi ste najj..naj... kada bi se zezali
Ne znamo mi koliko se DIJECE RADZA ali znamo da si ti Sandzo nepismeni ko i tvoj konj Radoncic.Haj ti fino za Sandzak eno vas poderali ko novine,nidje vas na mapi.
SDP I PLATFORMAŠI SU IZVRŠIL DRŽAVNI UDAR A VRŠE I TIHI GENOCID NAD BOŠNJACIMA I HRVATIMA POGLEDAJTE KOLIKO SE SAMO BRAKOVA SKLAPA I DIJECE RADŽA GORI SU OD KARADŽIČA ON JE TO JAVNO RADIO A OVI PODMUKLO VANDREDNE IZBORE RADONČIČA NA VLAST BEZ SDP I SDA
Neka se sastanci održavaju po Europi neće li svjetski moćnici uvidjeti stanje u jadnoj BiH. Dok je god ovo \"Država za čovjeka\" nema ništa od te države.
pa kada ce se vec jednom dogovoriti? zar moraju ici i u Italiju i trositi novac poreskih obveznika! MUKA MI JE VISE OD NJIH! A NI NASI DRZAVLJANI NISU NISTA BOLJI! POVODE SE KRILATICOM \"SUTI I TRPI\" DOKAD VISE, DOKAD?
SVAKI KOMENTAR JE SUVIŠAN,,,,FUJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Super, slijedeće izletište Ibiza, poslije Kineski Zid, pa Bangkok na laganu masažu, pa poslije toga u Egibat the se malo sastanče po piramidama, pa poslije toga, naravno u Hollywood the prošetaju I vjerovatno će nekad zaboraviti the mi postojimo I zašto se sastaju...
dabogda se ne vratili nikad,bemje im djecu
Ne idu oni na pregovore, vec u kupovinu.
Halo jado \"Bogumile\"...kakve ti dina ti veze imas sa Bogumilima? Da ti nije Alija napiso novu historiju? Bosna ti je lipi moj mrtva vec 20 godina samo sto jos niko nije pustio vijest na tvojoj ljubljenoj Federalnoj TV.
hahahahahaha,cuj bogumil,ne lupetajte vise,u bosni postoje samo tri prezimena;srpska,hrvatska i turska,neka svako odnese komad svojima.
ovako su pred početak velikog rata \"našu\" šestoricu (kučan, gligorov, alija, slobo, franjo, bulatović) vodali po briselima, londonima i slično i opet ne samo da ništa ne napraviše nego zemlju rasturiše.
da da Bosna garantuje zivot... Bosna jarane oduzima zivote i dostojanstvo od pomtivijeka... nema Boga u Bosni niti Bosne pred Bogom...