Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adnane,imas najljepse ime na svijetu....Zelim ti puno zdravlja,srece u zivotu
a kako su to utvrdili da je bas on taj sestomilijarder?
Nek je on živ i zdrav puunoo godina, al pretjeruju više, te daj mu stan, te roditeljima posao, te stipendije, i ovo i ono... Halo ba? Ima još djece u ovoj državi kojoj sve to treba, a niko da se pobrine za njih!
Obzirom na bro djece koja se radja svaki dan i koja se ne prijavljuju - tesko da je tako ali neka.. Sjecam ga se iz medija kad se rodio..
Zar je vec 10 godina proslo?! Sjecam se bas dobro dana kada se rodio sestmilijarditi stanovnik! 10 godina! Hehehe, vidi obrascica kod malog. :) Sretan rodjendan, Adnane!
oooooooooooooo :) jel to betmenu ostalo para od televizije pa djetetu i tortu kupio..
Sjecam ga se sa tv-a kod je dosao na svijet. Masallah!
ala 6-milijarditi stanovnik. s obzirom na broj djece koji se rađa svake sekunde... prejako
cestitka ii bravo Behmen,da nam nije nas visocanin faraun,ajd malce sale.Sretno nasem desetogodisnjam visocaninu!
moze li i meni bespovratni kredit od 100 000eur, ja sam 4 345 456 658-ti stanovnik planete...