Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nije vama lose momci, hladite se malo na Savi...fino je sto se ovo organizuje i steta sto nije masovnije...zelim vam da bez problema to sve obavite i sretno se vratite svojim porodicama
Kapa dole dobri ljudi....
BRAVO. Da se nikad ne zaboravi! I tako imena ova dva grada asociraju na patnju i stradanje nedužnih ljudi. I to se ne može promijeniti. Nikad.
Bolešnjaci ne posustaju sa dosadnim tekstovima o lažnoj Srebrenici...
@MoralnoFleksibilan to nam je i najvažnije. NE ZABORAVITI!
@KOKALOKOLA Da smo mi pamtili k"o vi, bilo bi 10 Srebrenica, ne bi ni jedan ostao poslije odlaska vase brace Turaka itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stetno momci i svaka cast za ovo ! Sjetiti se Vukovara i Srebrenice je nasa obaveza.
djesi rade kukoljac ovdjee
DJESI OVDJE MILOJKOOOOOOO KRSTICUUUUUUU
škutori nisu hrvati !
svaka cast