Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka nema SDA. Ovo je prvi put da je SDA 100% u opoziciji. Neka izdrže 6mjeseci. To je dovoljno da se počne SDA urušavati iznutra, jer njihov princip funkcionisanja se zasniva na prelijevanju sredstava iz budžeta u unutarstranačke podsticaje članstva. Sada kad presuši pipa na pola godine, poče će miševi da kolovo vode u SDA a mnogi će da nagule s broda koji tone jer nema više paraaaaa. Zelenim kmerovima samo zavrnuti doktok love građana!
saim_adka Dok su takvi kao ti (kadrovici, pametni, školovani, puni ideja i planova, znanja i donacija) protivnici SDA-u neka se ne boje za svoju budućnost. Jadan je onaj koji u tuđoj propasti vidi svoj boljitak , mada od toga nema ništa, to su samo tvoji vlažni snovi, jado.
@Muha99464 Znaci da bosnjaci nece sda vec gradjanske stranke. U hnk vi idite sa covicem..vasim ljubljenim. Sretno vam bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sve iskusni političari koji su se školovali u SDA i SDP pa napravili privatne stranke. Njihova je politika samo lični interes. Biće interesantno pratiti njihov nerad i svađe kada se kolo zavrti
žalosno ... ovo su veći neprijatelji BIH nego snsd i hdz
U petak će džamije da budu prazne
A alternative za buducnost , daj samo stolica , samo malo ministarskih mjesta na ovoliki broj zagrijanih straznjica na celu sa Dinom koji bi sve dao samo da udje u vlast sad valja i lijeva i desna strana i Fahro , daleko cemo dogurati , svaka cast.
Već peti put se sastaju i uvijek izađu sa istim zakljućcima. Presmjesno , isto ponavljaju svaki sastanak.
Ovo je samo maska, pozadina ovoga je da se većina ovih pojedinaca već prodala i to se zna. Samo sebi nabijaju cijenu sa ovim sastancima.
Uzas
Ko će biti premijer tu će tikva da pukne
Izbori kod nas su potpuno besmisleni, u vlast ulaze stranke koje su jedva presle izborni prag, nek nije SDA ali sta ce Niksic tu sa jedva 5.000 glasova, Kojovic, Konakovic i ostale vjecne budzetlije
kmeeeeeeeeeeeeeeeee hoću sdooooooooo, e nećeš dosta više samovolje, nepotizma ,pljačke i čega sve ne.
ja sam za novu sliku, ali ovo je, uz dužno poštovanje boksu, novinarstvu,umjetnosti, sunovrat! ko ovdje ima kapacitet? prosvjetlite me!
Svi, i to bolje i veće kvalifikacije od SDO članova i vječitih direktora...
Dok si u SDA, oni te postave na funkciju, i ti onda uzimaš, kradeš, zapošljavaš - vedriš i oblačiš ! E onda te SDA smijeni, izbaci, pa ti ili odeš u drugu stranku ili osnuješ svoju i pričaš po medijima kako su u SDA sve lopovi, samo ti fin i pošten. Eto, ukratko, to vam je naša današnja alternativa SDa....
Ovdje ima i drugih stranaka, a koji nisu ogranci od SDA. Sve su to interesne skupine, samo neke meni više pašu a neke manje.
Sve strah da se ubrzo ne posvadzate jer koliko vidim da medzu vama imaju i nekolika pohlepasa za vlasti i funkcijom.
Još se niste potukli? Slatko
Ah, jadnici, krpite se samo...Dodik vas je sve pojeo za doručak... bez obzira što ga mrzite, učite od čobana kakv u politiku ovdje treba voditi!
Gledam na tv propali kosarkas K1 borac propali glumac i ovaj masic ko u njih ima povjerenje
Koji su ovo propaliteti , to je nevjerovatno..