Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vjeruj da bi nam to bilo jeftinije po budzet
Koliko ljude ovdje očito zanimaju manjine, možda bi tvoj prijedlog bio i najpravedniji... \"U srcu Europe\" nam gore nego što je sada ionako više ne može biti!
Moj prijedlog da se formira vijece ministara i perlament od 10 clanova samo, gdje ih licno predsjednik bira i da budu po mogucnosti usko iz njegove porodice. A za predsjednika da se moze birati samo JA i niko vise. Tako cemo rijesiti svu dilemu, a ja cu licno dati ministarsko mjesto i za Sejdica i za Finoga :) I svi ce biti zadovoljni, vladat cu sljedecih 40 godina i svi ce imati po stan, auto i hranu dovoljno za cijelu porodicu. Nece biti novca, nece biti gladnih, i svi cete morati nauciti moju plavu knjigu na pamet, koja ce se sastaviti od svih zemaljskih vjera po nesto. Glavni grad Bosne bi postao ostrvo Figi, zbog toga sto ja tamo boraviti vecinu vremena. Glasajte za moj prijedlog.
Moj vam je prijedlog da dom naroda ima 4 miliona delegata tako da svi dobijamo pausal
Dodajte još malo administracije, malo nam je ovo što imamo. Dajte im odmah i benificirane statuse da ljudi ne moraju ponovo sami za sebe glasati.