Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko Boga vas molim prvo pročitajte tekst pa onda bacajte komentare kojekakve. Ne vidim da se igdje spominje neispravnost vozila. Brzina neprilagođena uslovima na cesti.Ovjde je cesta uvijek mokra od pare iz TE. Uvijek kiša pada na ovom dijelu puta
Sve brza voznja sa 50 km kad udaris u ato sa suprotne strane i ako si svezan nema teze povredjenih,ali kad udaris sa 120 bogami ima za 90% slucajeva udesa je kriva brzina i alkohol.
Smanji gas, zivi i pusti druge da zive
Hoće ovo kada nam je 80% vozila tehniči neispravno. Svašta prolazi na tehničkim pregledima. http://bihamk.ba/dokumenti/akcije/Izvje%C5%A1taj%20sa%20akcije%20%20Putujte%20sigurno%202013.pdf
Procitaj tekst, teretnjak, prebrza voznja, dejstvo alkohola... nigdje ne spominju tehnicki neispravna auta. Ja bih jos na ovo dodao lose ceste, vozio sam pored elektrane, cize izblijedile, ne znas gdje je put, gdje stanica... kao da vozim zavezanih ociju... Nemoj mi na oldtajmere, i ja vozim jednog :))
Mentalni sklop iz d mirikl....
...ljudi moji, šta je ovo jutros...
Vikend , alkohol !!!
cuj sta je ,vidis da se nema para za odrzavanje auta,al za kafane se uvijek nadje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)