Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U bosni nema gradova sem sa, bl, mostara, zenice, tuzle i bihaca
Jos samo ti falis .
Ako baš hoćeš praviti neka poređenja u svjetskim okvirima, u Bosni nema gradova. Sarajevo ko manje kinesko selo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ako su Zavidoviće proglasili gradom, onda Istanbul treba proglasiti kontinentom.
Ma nisu gradovi vec velegradovi ,Berlin ili Zavidovici isto ti dodze 😀
oj grad zavidovici boze sacuvaj
Đe je Kakanj
sljedeća tura statusa gradova je;kalinovik,turbe,pazarić,ustikolina,rudo,međeđa. statusu gradova žele se pridružiti još i ćelić,koraj,vukosavlje,domaljevac,maoča,brka,glamoč.odbijen je zahtjev tomislav grada,tešnja,višegrada,kaknja,banovića,laktaša,lopara,bratunca,gruda,posušja.u obrazloženju je navedeno da ima fali nekoliko ulica da bi bili grad.
Predlažem da Lukomir na Bjelašnici postane grad, sa općinama Gornji Lukomir i Donji Lukomir. Da ne bi Sarajevo sisalo sve pare, mamu im glavnogradovsku, jes' to fursata ufat'lo.
Lijepo je to sve i treba da bude tako, ali me samo jedno koci u shvatanju svega ovog, gdje su vam gradjani. Dosta nas je otislo. Opstina u kojoj ja zivim do 2025. godine ce ostati samo starija populacija i mladi do 17 godina svi ostali sposobni koji se muce za koru hljeba idu vani dok "gospoda" sa visoke loze nijemo posmatra citavu situaciju u drzavi.
Džajići , predgrađe Konjica!
Svaki Bezirk u Beču veći od ovih "gradova"... Strašno šta nas Bosance pokreće i zadovoljava
Sve gradovi, a seljaka sve više
Smiješno je kad vidim komentare, pa naravno da trebaju biti gradovi pogotovo kad to znači bolji budžet! Trebaju se i manje sredine razvijati!
U sljedećoj turi obavezno ubaciti i Čekrčiće!
Nikad vise gradova a manje gradjana
Bilo je prije rata gradova. Ovo je relativno novi zakon u istoriji. Tek napisan poslije rata i to tako da delegati kao izglasavaju gradove. Prije su to bili kriteriji koji se moraju ispuniti. Pa nekad se i pocitelj gradom zvao itd. I s razlogom. Ovo je nov zakon kojeg ne poznaje ni EU legislativa ni istorija.
Travnik je nekada bio glavni grad BIH. Mislim da bez obzira na velicinu ima vecu istorijsku tezinu za Bosnu.I u buducnosti treba uzeti tu opciju. Bio bi najljepsi glavni grad da se ulozi u njega kao u Sarajevo. To je buducnost BIH.
Hahahahhahah hahahhahaha hahahahhahaha hahahha ja poganijih ljudi od Travnicana ne znam…
Čega se seljadija dosjetila da im se selo zove grad.
A Laktaši?