Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li pokojni Denis ima tatu.
Pupoljak mladosti koji nije uspio da zamiriše i rascvjeta se u ružu,a želeo je samo da nešto nauči.Ugasili su mu svjetlost života uljezi i monstrumi koje je ovaj sistem rasuo po gradu i od kojih nigdje nisi siguran.
Steta fin momak vidi se po profilu...,ali bas takvi smetaju sipcima kojih je pun grad mame im ...samo znaju nozem nasrnut ...ne znam ko je njega ubio ,ali sam 100% siguran da je od ranije poznat policiji.
Nista nije ucinjeno da se zastite ni mladi, ni stari, ni ovi, ni oni...\ Niti ce u dogledno vrijeme biti... P.S. Nema ko uciniti to...
Rest in Peace
ove sadasnje sarajlije su gore od onih talibana i al"kaide
Hvala Aliji na "sigurnoj" državi. A vi opet glasajte za iste psihopate.
Kakve veze ima Alija jarane, jel mislis da bi ti Karadzic napravio bolju?
itekako ima alija veze sa ovim.... meni je najbolja stvar od alije ta što je doveo U2 u Sarajevo i fakat sam tad uživao...a ovo ostalo je sve zasro jer ekpa koja je radila za njega i dan danas pelješi BiH. Upravo radi alijinih bahatih i nepismenih političara saradnika krenuo je talas primitivizma koji je zahvatio čitav naš pašaluk ! E sada kad primitivac vidi da političar ne odgovoara za svoja djela onda imaš ubistva, pljačke, prevare, laži itd itd.... nije dirktno alija kriv vec indirektno....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)