Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laprdanje bez veze.Njemacka je zatvorila svoje termoelektrane,a od nas kupuju po znatno nizoj cijeni.To je jedan od ciljeva zapada.Od nas napraviti smece i bosanska brda pretvoriti u nuklearni otpad.
ne dirajte u termoelektrane, gdje ce vladajuci zaposliti svoje uhljebe
NE ZNAM STA SE EU SAD JAVLJA KAO BRINU SE STO MI UDISEMO LOS ZRAK.
E sada se bazirati na nuklearke posto termo vec imamo pa da budemo i u tome najjaci.
bar u necemu prednjacimo,Balkan ko pec jutelica...
Lekcija iz povijesti o nastanku Centralne Informativne Agencije (CIA): https://www.youtube.com/watch?v=mWiB4WBhOEY
ko je ovo istraživao i koji instituti su objavili ove rezultate, ovo je sranje da se ovo zemlje još više postave u podanički položaj da sve uništimo pa da sve kupujemo od EU, kada je tako zašto EU ne finansira u njihovu modernizaciju, laž, laž i sve je laž evropskih mafijaša i ublehaša
eto odakle zagadjenje, a oni ko mutavi navalili-stara auta, pa stara auta......cccc...... :(
još jedan od razloga da guzica vidi puta,kućni prag ti je najveća mountain dok ne naloži uglješa
Četnici su inače pogana gamad koja već godinama vrše pravu ekološku agresiju na sve svoje susjede ali i šire pomoću peksinskih improvizacija pod slijedećim nazivima: 1-Kostolac, 2-Panevo, 3-Kolubara, 4-Morava, 5-Nikola Tesla, 6-Novi Sad, 7-Zrenjanin.
Kažu Kakanjska TE više od pola zagađenja kroz onaj veliki dimnjak šalje do Mađarske, tako da rješenje je samo praviti što više dimnjake. Šalji zagađenje samo što dalje od nas, ima da Švedsku zadimimo hahaha
Mađarska se godinama buni za TE Ugljevik. Sve po njima tamo pada 😂😂😂
šta kažu ptice?
Gašenjem ili bombardovanjem ekološki problematičnih četničkih improvizacija (blokova termoelektrane Kostolac te rafinerije Pančevo) mnogo bi pomoglo smanjenju zagađenja i smrtnosti u Rumuniji.
@Agentur4 reče neko ko troši struju i ostalu hemiju iz Tuzle.
Treba postaviti ultimatum da u roku od 6 mjeseci smanje emisije čestica na nivo koji propisuje EU. Ukoliko neće, red bi bio da poleti zapadnjačka borbena avijacija i totalno rasturi ove termoelektrane koje truju ljude i van granica ovih neodgovornih država.
Ta ista EU i Amerika je 90-ih godina ovaj isti tada ekonomski jak i razvijen Balkan odvela u krvo prolice taj rat je unistio ekonomije tih zemalja koje ste nabrojali i mi smo protiv zagadjenja itekako ali dajte pare pa cemo mi praviti i solarne i vjetroelektrane nije problem ali zasada to je to sto imamo drugacije nemoze.
Mi smo stoka i treba da ceknemo kao kerovi ...☝️ je bite nassss to volimo ☝️🍻
Možeš misliti kad na ovo dodaš, javne i tajne spalionice medicinskog i inog otpada, raznorazne institute koji testiraju azbestna protupožarna vrata sa dimnjakom bez filtera, fukaru koja loži sve što gori, automobile iz prošlog stoljeća, ne bi me čudilo da se kakav lokalni baja uvezao sa mafijom koja ovdje deponuje otpad za kojeg je osiromašeni uran pic*in dim... Kad sve sabereš treba investirati u nove onkološke klinike, tu nam je spas....