Krili učešće u Vojsci RS-a
0
Šesnaest Srba u Phoenixu osuđeno zbog prevare
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno Marko na Kosovo stize. eheheh
Al ce ih crnci karati po zatvorima. Ima da im sh.upak bude ko kontejner.
Samo pazi kome daješ da Homeland Security ne protumači pogrešno. Jer prije nego što ti njima objasniš da si true patriot i da imaš više zastava od prosječnog bijelog amerikanca, da i ti ne voliš aliene i mexikance odoše bubrezi.
Ne dam podatke ni rednexima u familiji /oni isto lagasli da su ih tukli u logoru/ a kamoli tebi. a i šućuralahu ne treba daj kome drugom.
Ako treba ostavi podatke!
mogu mislit. ko pravi jenki
đometan..
E moj jado rintaš ko konj i još paziš da ne uvrijediš Homeland Security i onda ovdje dođeš prosipat trebal ti para. Koji jad i čemer ne daš svojoj familiji eto meni bi dao.
hahahahahha, dadni! E moj seljak s kojeg si ti brda sišao??
Samo istina je pogledaj se gori si od najgoreg rednexa. Čovjek ti nešto kaže, a ti trebal ti para, pa đe to ima osim kod jenkija. dadni ih mami, ženi i šveci da ne rade na crvenom..
Odplatio sve, sada ima viška.. A ti @:), nemoj da ti opet humanitarnu pošaljem!
Žiku ti te kulture, nisi mogo pa ti krivo trebal para, pa vi american baznians gore smeće od najvećeg rednexa.
Ne treba sine fala, odplati svoje kredite :)
međutim, stavim ti ga mami između.. :-) Garant ti nije uspjelo!!! hahaha, ruljak jadni! Trebali para da ti pošaljem??
Ovo je zavera protiv srpske nejači! Nameštaju nam sve, pakuju, mi smo čisti i nevini, ni mrava nismo zgazili. Celi svet je protiv nas!