Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAKAV COVEK NAM JE SVIMA POTREBAN!!! DOZVOLILI SMO DA NAM DONOSE ODLUKE TURCI, NEMCI, AMERIKANCI... VOJO JE JAKO PAMETAN TO JE ZASMETALO ONIMA KOJI NISU!!!
Kao prvo Mladic je rodjen 1942... a Dudakovic 1953.. Sansa da su bili zajedno na akademiji je moguca samo u vasim paralenim muslimanskim dimenzijama u kojima zivite od kad vas je Alija zaveo pricom o zlatnim kasikama a onda prodao Srebrenicu da bi pokusao na iskonstruisanoj prici da napravi BiH. UZALUD. Mladic je bio nadredjeni Dudakovicu u JNA i Dudakovic je izvrsavao sva njegova naredjenja bez pogovora. Dudakovic i danas kaze da je stara skola oficira JNA. A svi znamo sta to znaci. Sve ostalo su carsijske fantazije. Sem tog, ne vjerujem da je njemu do ovakvog potezanja po medijima nakon svega.
Bre dete,ceo svet laze,bre lazu oni lazu bre,lesi ostani gdesi.
Vojislav Šešelj, rođen 11.10.1954. u Sarajevu...
Seselj je sve u pravu. Ljudina.
Koji bolesnik. I ovakav (hm) covjek da ima svoje sljedbenike i postovaoce. Haj dobro, covjek nije normalan ali sta je sa tolikim ljudima kojima je on idol? Koja je njihova dijagnoza. Volio bih da se jednog dana probude, pogledaju u ogledalo i vide ono sto ja vidim. To im od srca zelim. I njemu i njima.
Smrde ove zadrde bosanske jelde trebo je doci seselj da vas brani u bosnu a, a nama mudjahedini nisu mogli pa odakle je on sad jel on iz srbiji ili bosne koga on brani, ukratko roceno budavvvva budala budavaaa
Treba se zapitati šta o tome misle porodice žrtava njegovih falangi što su prošle kroz Zvornik, Brčko, Vukovar i još neke gradove... đubre jedno.
Pravda za Seselja
Sve sto je rekao je tacno. To zna svaki obrazovani covjek.Haski sud vise niko poslije ovoga nece shvatati ozbiljno.