{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SES: Dosta je bilo krađe, vrijeme je da se sposobnim ljudima preda vlast

7.10.2014. u 09:39
128
27
SES: Dosta je bilo krađe, vrijeme je da se sposobnim ljudima preda vlast
128
U Domu mladih u Skenderiji sinoć je pred oko šest stotina građana Stranka za evropsko Sarajevo održala predizborni skup i predstavljanje kandidata za Skupštinu Kantona Sarajevo.
Poruka koja je sa ovog skupa poslana bila je sasvim jasna: "Gospodo, dosta je bilo", doveli ste narod BiH pred jamu, ostalo je samo da ih još "gurnete i zatrpate".

Esko Omerbasić, nosilac liste za Skuppštinu Kantona Sarajevo poručio je svima da ne postoji druga solucija za izlazak iz pakla osim Stranke za evropsko Sarajevo, te da je mnogo onih koji su samo obećavali, a to obećanje ispunili samo svojoj rodbini, prijateljima i sebi samima.

Dragan Marinković Maca, kandidat na listi za Skupštinu Kantona Sarajevo kazao je da se kandidovao iz prostog razloga, a to je vjerovanje u sve ono što ima Sarajevo, voli ovaj grad, i siguran je da može zaustaviti mlade da odlaze iz njega, te da zajedno mogu uraditi mnogo više.

Darko Došlo, istaknuti novinar i dugogodišnji urednik i voditelj obratio se svim prisutnima te jasno naglasio da je prepoznao ciljeve Stranke za evropsko Sarajevo, i da je prvi put u nekoj stranci uvidio da nema nacionalizma. Osvrnuo se i na mnoge bolesne među kojima je i sam, i da bi bilo vrijeme da BiH ima osnovne uslove za kvalitetno zdravstvo.

Profesor doktor Zdravko Lučić rekao je da je došlo vrijeme da se o BiH trebaju brinuti ljudi koji vole svoj narod, te da će se i on zalagati za opće dobro.

Zaključak sa ovog skupa je da se stanje može promijeniti, ali samo sa novim ljudima, te da mora doći do temeljite promjene,koju samo građani mogu donijeti 12. oktobra i sami odlučiti o vlastitoj sudbini.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: