Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li neka ekonomska vjezba gdje se moze poceti vjerovati u prosperitet i vece plate, bolji zivot, standard, sve ili ipak samo vojska i rat da se spominju?
Ne vidis dalje od nosa.
Hoces mi reci da je NATO garant necega? Isti taj NATO nije dao oruzje muslimanima 90tih godina, mislis da bi te sad cuvali? Ukrajinu trebaju a vjerovatno nece cuvati, sto bi tebe iz zemlje treceg reda?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ako Rusi i Kinezi zele ostaviti utisak u BiH,neka instaliraju balisticke rakete i nuklearne bojeve glave, GLUPANE JEDAN LOBISTICKI !
Neka probaju!
Aaaa tvoj nick sve govori
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji klinac Britanac ima vjezbat u mom dvoristu, odvratni kolonizatori bi kao sada trebali imati pozitivnu ulogu, pa ne vjeruje svatko u James Bonda.
Jeli to onaj nato što je bio u Srebrenici 95-e?
Nikakve vjezbe !!! Samo clanstvo u NATO !!!!
Tačno tako i tačno to treba i uraditi. Ovako imamo krizu bez kraja.
Jel to onaj nato što nas je htjeo bombardovat
Dragi profesore opet sereš a tvoji obožavatelji jedu.
Britanci i Amerikanci su naši jedini istinski prijatelji.
nije ovde potrebna vojna vjezba samo stavljanje na crnu listu i americku i eu BIH pravosudja i oduzimanje imovine,najveci zlocinci su trenutno sudije tuzioci i vrh policijskih struktura koji je umijesan u najgore kriminalne radnje od droge do ubistava,ne zaboravite jedno da najveci svjetski kriminalci imaju BH dokumente,i slucaj da je kriminalac u zatvoru u parizu a sudija rs a mu sudi u gradisci uz njegovo navodno prisustvo.......
Bosna ce biti kao kipar podjeljena
Ljubim te i nickname 🤗
Neka je odrze u centru New Yorka. Ako bude rata bice ga zbog pritisaka iz NATO-a.
G Serwer je fino objasnio kako rijesiti i okoncati politicku krizu po scenariju g Dodika i ekipe ukljucujuci partnere prije svega Covica a i Izetbegovica. Nakon vojne vjezbe dolazi vjezba za otkrivanje korupcije...kad se to uredi dolaze ekonomske vjezba za vece plate, bolji zivot, standard... sve to se da profesionalno odraditi da se nespominje BiH (RS) vojska i rat. Sretno u 2022.
sere mi se na ove placene debile.
Ako ćete stavljati embargo, crtati mape po večerama, "ošto osuđivati", svoditi sovinisticku politiku na "primitivizam" pojedinaca, onda neka hvala. Dovoljno je da BiH formira rezervni sastav Teritorijalne Odbrane BIH po sistemu Švicarske - tj. smanjiti br. profesionalnih vojnika, a taj novac usmjeriti na godišnju obuku svake sposobne muške osobe 18-45god.
oj politiko ko te izmisli. popustite više sa strankama, ratovima i svim popratnim sr*anjima. dajte malo lijepih vijesti, ekonomskih tema, sexa i putovanja.
Nista dok god u Srbiju ne zapucaju - tek onda.