Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po komentarima vidim ove iz RS entiteta da vole rusiju lavrova putka... pa de mi samo kazite zasto idete u Sloveniju Austriju Njemacku Svedsku Dansku.. drzave koje su se oslobodile Rusije i rakijesine njihove. Zasto ne idete u Rusiju da radite zivite i ljubite putina. Zasto
Da se ne pravimo blesavi. UN: Rusija oborila rezoluciju o Srebrenici. Na glasanju o rezoluciji, deset članova Vijeća sigurnosti je bilo 'za', Rusija protiv, a četiri članice suzdržane. Glasom "protiv" Rusije, stalne članice, Vijeće sigurnosti nije usvojilo rezoluciju Ujedinjenih naroda o Srebrenici, dokument koji je predložila Velika Britanija.
Marš kući
Jačanjem odgovornosti, boljim upravljanjem, i usklađivanjem zakona s odlukama Evropskog suda za ljudska prava, Bosna i Hercegovina konačno će ostvariti budućnost kakvu njeni građani žele. Pozivam vas da uzmete učešće u građanskom aktivizmu, da zahtijevate promjene i smatrate svoje lidere odgovornim. Recite im čemu se nadate u narednih 25 godina- poruka je Palmera.
Nije ni dosao a vec ti je pljunuo u facu...prvo se sastaje sa dodikom
Kaze ne mjesaju se a prvo kod dodika na dogovor kako sta
Ja da sam umjesto Džaferovića i Komšića NE bih ga primio pod izgovorom zbog ranije preuzetih obaveza...ćao zdravo fino diplomatski mu dao do znanja da je NE poželjan
Smrtonosna lobanja
Ne zanimaju nas pokrovitelji negiranja genocida.
Jačanje mira, a pola posjete u entitetu, pa tek onda Državni zvaničnici...Gdje Rusi jačaju mir, treba biti na sve spreman.
Ne treba nam lavrov, neka ga kod mileta
Kad ide u I Sarajevo trebao je sletjeti u Trebinje
Fakat treba odbit prijem u Sarajevu...Mrš!
Hoće li biti i Čovic u Istocnom Sarajevu?
Danas s Dodikom, sutra opet s Dodikom. Smetljari zaostali, nikad necete doci tobe.