Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar tužilac izbori dobru i zadovoljavajuću presudu, pitaj raju ispred suda šta misle o presudi i saznat ćeš kakav si tužilac ;)
čuj ovog američkog službenika...
Sramota Europo i svijete. Zalosna je ovozemaljska pravda. Ako ima Boga, to nam je jedina nada
kazna je simbolicna ali fakta da je optuzeni kriv za 10 tacaka navedenih u tuzbi je neprocjenjiva!!!!!!
Pravda nije ostvarena i nece biti dok Den Haag ne prestane vagati, malo je kriv za zlocine u 7 opcina, pa malo nije. Ako ono u Prijedoru nije genocid, ne znam sta jeste, pored Srebrenice. No, mediji iz FBiH bi sada trebali biti spremni na objavu milion dokaza protiv sprskih krvolocnika, jer ce mediji iz manjeg bh. entiteta kmecati i uciniti sve da presudu predstave kao jos jednu zavjerzu protiv "nevinih, naivnih i uvijek u samoodbrani" Srba. Samo istinom ubijati lazi gamadi.
zavjeru*
@poker Znas, kmetu, kako ono vi sami kazete: "Sami ste se pobili" :)