Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da se mi sjecamo.2011.😂
@AmidzaGagara, ja se sjecam, ko da je prije 9 godina bilo
Ovo sto kaze Nedim Sladic moze svako, odes foreca.com i kazes evo iducih 10 dana. Tako je jednom na foreci pisalo suncano kad najava Nedim Sladic sutra vruce i suncano cijeli dan. Od 8 ujutro do 8 navecer padala kiša.
samo nemoj da pogadjate kao prognozu za ljeto da ce biti tropske vrucine 40 stepeni itd nema vece prevare od prognoze
MAJKO NE VRAĆAM SE! PRODAJ SA TAJOM TO MALO KUČICE PA SE PRESELITE U SARAJEVO MAKAR NA ELIDZU BIĆEMO SARAJLIJE. NISAM DŽABA UČILA I FANFALA GA MENTORU....DAJ NEKE NOVE TAKTIKE TI SI PROŠLA SVEGA ŠIROM BOSNE PONOSNE PA ME MUDRO SAVJETUJ...GDJE DA SE PRIKAČIM MOŽDA NA NEKOG IZ OPĆINE ONI ĆE DJELIT LOPATE? MOŽŽDA ZA POVJERENIKA ZA HUMANU POMOĆ? MAMICE TI ČEŠ SMISLIT NEŠTO A JA ODO KOD FIKRETE SE KUPAT I SPAVAT DA UŠTEDIM 2 KM . POYYYY
Lad vec dajete viesti iz Hrvatske jel može i prognoza? Hvala !
Ovo onaj Nedim Sladić koji je u maju izjavio kako nas očekuje pakleno ljeto i iskopao nekakvu davnu godinu kada su su bile ekstremne vrućine, te je usporedio s ovom
neka sunca ba kada pocnu smogovi i magle dodje mi da se roknem
Zamisli kazes: "vrijeme u sljedecih nekoliko dana nas ocekuje slicno kao u septembru 2011"
Kaže se modifikovan, a ne modificiran!
Kakva dominacija Francuske, rekao sam vam najmanje dva gola razlike. 6 pucali u okvir gola i 4 postignuta pogotka. Kakvo gazenje. BiH s druge strane sa Italijom remi 1:1, a Italija je realno jaka ko Francuska. Opet 4 gola primise ko protiv Portugala. Sasvim slucajno su bili drugi na Mundijalu u Rusiji 2018. godine, realno su za osmine finala maksimalno, ili da grupu ne prodju.
Ma odo ja na more