Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam bio jedan od onih koji je govorio "bakir vakav, bakir nakav", ali ono što je izjavio da je OC važnije od deset drugih, e to mu nikad neću halaliti, i nikad za njega glasati neću, a bogami ni za stranku njegovu. Čast Efendiću za kojeg bi glasao sve da je SDP-ovac, i sličnima, poput ovog ovdje. Bakire, vrijeme da se vidi da li ti iko u stranci čuva leđa ili je puno više onih koji žele promjene.
Fudo Kasumović: "Tolika hobotnica SDA, koja se hvali šta sve kontroliše, a čitava kampanja im je Fuad Kasumović, pa jesam li ja tolika gromada da me se boje? On (Izetbegović) je sinoć toliku glupost rekao, a takav je inače, da SDA izdaje dozvole u ovom gradu. Zato ovdje nema investicija jer sve morate platiti. Drugu sramotu koju je izrekao Izetbegović, da ga je stid i sram, a znam koliko je ograničen, jer s njim radim 20 godina, je da kampanju vodim protiv Huse rahmetli.
Uvijek sam govorio: SDA se nece srusiti sve do onog momenta kada izgubi u Krajini. U Krajini su dobili samo jednog nacelnika, a do opcih izbora su gotovi u Krajini, a time i moc na nivou BiH i Federacije znatno umanjena. Hvala mojim krajisnicima, za kojima centralna vlast nikad marila nije. Samom izjavom Bakira da mu je vaznija Opcina Centar od drugih 10 je na neki nacin indirektno priznanje koliko mu je stalo do npr. Krajine.
Ja razumijem da je sve u politici stvar interesa, razumijem da Šepić želi za sebe bolju poziciju i da je svjestan da je svakim danom sve bliže odlasku iz Parlamenta, i da nikada izvan politike nije ništa radio, niti zna. Ali ne razumijem zašto su drugi krivi zbog toga? Zašto su drugi krivi jer ne misle da Šepić treba biti član Predsjedništva BiH, ministar ili predsjedavajući Paralmenta BiH, ili šef Kućnog savjeta? Jednostavno, ljudi ne misle tako. I to je njihovo pravo.
Od uvijek sam govorila da će SDA urušiti mešetari iz njenih redova. Juče kada sam na listi SDA poznatog smutljivca Halida Ganiju bilo mi je zlo.
Ovo je samo mrvica, ( Šepi, nemoj štediti materiJal) šta će tek sve da ispliva na površinu... ... Zućo Bake, i njegova zeljna drzava... ja uvijek mislim on hoće " Sarajevo drzavu" ... skromno se odluči samo za centar...
Podrška Šepiću !
Bakir Izetbegovic okruzio se poltronima najgore vrste ,nesposobnim podguznim muhama i kriminalcima ljudima koje narod mrzi tipa Dine Konakovica Amira Zukica a rastjero je prave sposobne ljude koji su mu i stranci iskreni prijatelji ,dopustio je zeni da po sarajevu provodi hilnu najgore vrste .Zadnja prilika da se osvjesti i poslusa sebe ,reorganizuje stranku da bude demokratska a ne minderaska inace i prije slhedecih izbora ide fijasko !!!
Šepiću, da si prije dvije godine dobio bilo kakvu utješnu foteljicu, ti bi sada šutio. Čak i sada, kada bi kojim slučajem dobio tu foteljicu, ti bi sve ovo lijepo polizao i promijenio priču iz korijena. Sve je to legitimno jer nisi jedini koji tako misli i radi. Ali, ako zaista misliš da si narodu nešto dužan (a znamo/znaš da foliraš) oformi stranku sa ekipom i kreni, ponosan i strpljiv na putu ka Evropi, i budi Reuf umjesto Reufa. Ali nećeš, znam.
...auuu, saće kontra bakira bakirovom zakletvom.
-- nazire se svjetlo na izlazu iz tunela - spreman sam da se povučem Ove su izjave tipično Bakirovske besmislene da nije ključalo unutar članstva SDA i konačno PUKLO, a moralo je jednom. Sjetimo se samo arogantnih izjava: Da ja znam nekog da uzima mito odmah bi ga istjerao iz SDA. Kako se on očito istjerava ovakvim rezultatima , ispade po njegovoj vlastitoj izjavi da je on upravo taj ! KOJI UZIMA pa ga i zovu GLAVNI IMT.
bravo zenica
Hrdjavi prvi ne postuje Dejtonski sporazum jer je istim odredjeno svi na svoje a ne svi u Sarajevo.Zato je ovakva situacija.Centar-Rogatica,Foca,Novi grad Gorazde i ostala seljadija,Ilidza takodje sa dodatkom arapa,da ne spominjemo Vogoscu,Hadzice,i hanumine mu sunarodnjake sandzaklije.
Zanimljivo je da se protiv Bakira i njegove minderšake politike bude oni koji su odavno pokupovali stanove u Sarajvu, smjestili i pozapošljavali svoju familiju ovdje i koje ni NATO udružen sa ISILOM više ne bi moga vratiti u njihova rodna mjesta. Čast izuzecima, ali ovdje već odavno ide ona poznata "Selo hvali, u (Sarajevo) grad se privali".
Sad nesto kontam da ce nam 2018 sda probat prodat promjene kod njih. Pa ce semir u fbih parlament, i jos par svjezih faca satro ali nece uspjet.
MEni ovo liči na POBUNU U KOKŠINJCU ( aluzija na film sa tim nazivom) odnosno stranački ODRON , koji se već desio SDP a radi uklanjanja nepotističkog kriminaliziranog rukovodstva stranke ! Vjerujem da će uskoro i Fahro ali I Mile završiti iza rešetaka, gdje im je mjesto ! Tako da bi bila izvršena ona stavka iz reformake agende: Borba protiv korupcije i kriminala !
Šepane sve si rekao, pametnome sve jasno, Bošnjački narod ti je daoogromno povjerenje kao i Mehmedoviću, Đaferoviću i Kukiću Vi ste uz Bakira stub i snaga SDA, vrijeme je za rekonstrukciju u vrhu SDA, Zukića, Softića, Budnju, Adila Osmanovića, Šmsudina Dedića što prije udaljiti iz vrha stranke, to je nacionalni interes svih Bošnjaka.Treba poslušati na vrijeme glas naroda da bi nam djeca živjela u BiH