Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODsada Šepiću ČIST RAČUN DUGA LJUBAV. Il tako il nikako. A koncept da sve osim Sarajeva pretrpanog istočnom bosnom i arapaima iseli u Njemačku i ostale zemlej pa da se oni još malo RAŠIRE, NABIJTE NA JEDNU STAVR: JEdnom zauvijek. DOsta je bilo.
Najjace mi je ovo kad se ponasaju kao da su usli tek u politiku, pa pocnu osipati po drugima, a kao za narod. Pa moj Sepicu, ti si Baketov igrac godinama i u politici skoro 20 godina, a sad postavljas pitanja? Eto, sta si ti uradio u zadnjih 20 godina? A nista, brate, ko ni drugi. Nego, tesko je kazu, odreci se vlasti, pa i njega kriza opucala, sad se i o narodnim potrebama govori, sve za 5-7.000 KM mjesecno.
Jel ovo neka šala ? Njegov partijski šef kaže nedavno da je opština centar Sarajevo deset puta vrjednija od ostalih SDA opština zajedno ! I da on sad ulažeže SVOJE pare tamo gdje će manje ISPLATITI. PA jel vi znate da Bakir ne radi poslove sa dividendom 3% godišnje nego 3% DNEVNO ! Normalno da ga ništa drugo ne interesuje ! I tako će biti sve dok OSTALE opštine glasaju za SDA. Tuzlaci su me poslušali i glasali protiv ! Sada se vidi PAMETNO a i zašto !
Pa Šepić da je moralan kao što nam pokušava
@gasilec1 Ti si plod ljubavi dva četnika.
sepicu nemoj puno da pricas poslat ce bookir svoje ubice na tebe
Jutros preko puta mene crkva navila misu, ko hipnotizirani ponavljaju, a ja pustio na zvučnik Daft Punk - Lucky da ih sjebem.
los heroin nikakav
Ovaj jos zivi u socijalistickim vremenim kada je drzava ulagala novac. U BIH postoje dva entiteta , i ta dva entiteta odlucuju o ravnomjernom razvoju. Neka odgovori na jednostavno pitanje: zasto bi gradjanima Federacije bilo u interesu da se iz njihovog budjeta izdvajaju novci za razvoj slabije razvijenog entiteta RS koji maltene prijeti secesijom i ratom ?
Pa iz opština koje nisu Centar ljudi su zapošljavani u Njemačkoj i to !
Sepicu il si glup il ti noge smrde... slusaj Bakira...
sepicu...jedino pravedno rijesenje je da se pohapse ratni i poslijeratni profiteri...i da im se oduzmu kriminalne imovine vrijedne desetine milijardi....od tih sredstava otvoriti fabrike....
Alooohoo drooogiii pokroooliii su nooos tiittoooo vroootiii see otvooorii nooom fooobrikeeeeeee kmeee help balijama titooo droooggiiiiiiii za sve je ezdeoooo kriivoooo alooohuuuu drooooogiiii