Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir dolazi u Krajinu da vidi samo kako izmust pare za svoju kasabu i Opcinu Centar koja je bitnija od 10 krajiskih opcina... Tako je dolazio i u Kakanj, ne zato da im unaprijedi privredu, nego da osigura vrelovod iz termoelektrane za svoj begovat... NIJE BIH OD HADZICA DO VOGOSCE POGANCERI JEDNI, IMA BOSNE JOS.. Moraju i drugi da zive... trebaju se svi kantoni organizovat u entitete i izolovat poganu parazitsku kasabu, majku im poganu
Zasto onda sepic nije ostao u krajini? zasto se sjatio u centar sarajeva?
Ja se slazem 100%.. Ja zivim u Sarajevu u Centru i svaki mjesec dobijem po 1000Eura od SDA ;) :)...dosta vise...ja predlazem da sada svaki mjesec svi u Bihacu dobijaju po 1000Eura :) :) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bake u posljednje vrijeme obilazi sve veće gradove u BiH i s primjetnom panikom pokušava narod ubijediti kako njegova stranka i ponajviše on lično imaju nevjetovatne rezultate u vladanju državom. Neće da vidi da ti rezultati njihove vlasti danima stoje ispred zgrade Vlade čekajući pravdu za sebe. Od Bakira i SDA je neće dobiti.
I ovaj postaje dosadan , imam osjecaj da samo lajat na Bakira zna ... stvarno lik postaje dosadan ..
E moj šupljatoru uhljebski. Ako osvojiš pola glasova ko dosad dobro ćeš proći. Ti iz Sarajeva iz trosobnog stana i plate od pet milja Krajišnicima prodaješ jeftina evropska muda pod bošnjačke bubrege. Nije narod glup, kretenu žuti.
samo jedete govna , kakav si ti licemjer , čuj 8 milijardi , pa ti si se nakrao tih para ... kolika su primanja u tebe , jel te stid ? što se ne odrekneš nečega , samo kritikuje frajer , a hapa li hapa ...
"dosad je skoro osam milijardi km prikupljeno po osnovu akciza i putarina u zadnjih 10 godina. Neka pokaže ceste koje su izgrađene tim sredstvima" Je li moguće da niko ne može provjerit gdje su pare u toj javnoj državnoj firmi?
ako bi se trazio najveci licemjer od BiH parlamentaradca, onda je to Senad Sepic,...... jedan od 50 najplacenijih BiH duznosnika, sa stanom u Sarajevu dobija naknadu za odvojeni zivot (odvojen od cega), naravno odmah na drugom mjestu je Sadik Ahmetovic,...... 8 milijardi od akczia na gorivo nije niti bilo namijenjeno za gradnju cesta (3/4 tih akciza su nenamjenska budzetska sredstva, ako iakcize na alkohol i cigarete), i to bi parlamentaraca trebao znati (mozda i zna, ali laze ....
I sepic i njemu slicni palamude. Dvadeset godina im bilo dobro, sto bi rekao Nikola Kojo , vozili skupa kola karali najbolje p...e i sad ka se chuna ne dize, hajde da budemo posteni.
nezz ko glasa za SDA, koga god pitam, svi ih psuju. zar je moguce pobjediti samo pomocu glasova uhljeba i njihivih porodica?
Dosta više priča o infrastrukturi za skupe kredite koji se vraćaju nestankom zemlje i naroda. Daj fabriku i proizvodnju a infrastruktura će doći sama. Ne pravi crkva fabriku nego fabrika crkvu. Dosta ubleha o budućnosti, u zatvor sa onima koji pričaju o boljem sutra dok kradu danas.
IZBORI 2018
Svaka čast Sepicu na odličnoj reakciji vezano za kretenske laži ovog Sarajlije. Tuzla i cijeli TK je uz Tebe, nista nije dobila infrastrukturno iako je vise milijardi KM od akciza uplatio narod u zadnjih 10 godina. Ti si nas Robin Hud jer si nas spasio od novih poskupljenja.
Šepicu,pitaj Baketa sta je u Beogradu jeo za rucak na lijepi Ramazan?
HAHAHA krajišnici su baš k'o zagoriti okrajak pite... najbolje da se pripojite Hrvatskoj ionako vas velika većina ima putovnice...
ma jook ! MI smo pali s trešnje !...
a bgm ako ste budale glasajte. ne treba vam niko govoriti kako vam je sa njim, od 25 godina na vlasti su 24,5 i sad je kao nekih se reformi sjetio i tu opet frizira podatke o nekakvom napretku a ambasada njemacke morala obustaviti izdavanje viza koliko narod bjezi od te njegove dobrote
mamu li mu naranđastu tamo ode samo kad je onaj memorijal konjicki pred izbore da im pokupi glasove. pitajte ga ko je i zasto smaknuo divnog covjeka ljubijankica.