Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni prvi ni zadnji put. Podrzava ratne zlocince, pripaja dijelove BiH Hrvatskoj, javno izrazava mrznju prema Bosnjacima... sta vise rec za jednu predsjednicu? Cak ni za Vucica ne mozemo nabrojat toliko negativnih stvari koji imaju veze s nama. A sve to radi 100 hiljada glasova koje ce dobit na izborima.
@ForceIndia871919 Hrvatska bi kao NATO članica mogla oslobodit BiH oslobodit muslimanski ekstremista i ubrzat put BIH prema zapadnim asocijacijama!
Munira ce ti zamjerit' Sepicu....ona je i dalje njena kraljica balkana
pa stvarno.ništa se ne mogu sjetiti da je ona nešto dobro uradila.absolutno ništa.Narode hrvatski otvorite oči dobro kome da dajte svoj glas.Za ovu nikako,rastjera vam djecu i omladinu ,plus vas sramoti na sve strane.pošto bi ovo radio jedan normalan presednik.Njoj je aviz zašla već odavno.
Javi mu ti,sta mu ima neko javljat,ustani i glasno i jasno reci.
Tužit ću vaaas taaatttiiiii! :D
Javio se neko jako bitan ahahah
Da mi idemo u EU nebi nas ništa smetalo šta ta Kolinder tuca na potalima, ali mi pravimo dva autoputa za Beograd. Onda nas smeta sve na zapadu. Kako drugačije objasniti. Samim hrvatima dosadila a ovdje je dobrodošla da se još više udaljimo od EU. Ona sigurno nije glavni razlog za udaljavanje.
O cemu ti Sepicu pricas, jeli to pokusavas ponekog slijepca za glas prikupiti. Nije te sramota i svoje clanove uhljebe si prisilio i vezao da ti potpisu Stanove i kuce kao hipoteku u slacaju da se ne drze tvojih odluka i ne govore sto ti zelis , da im stanove uzmes, G.... jadno
Zar je ovaj sepic još postoji sa svojom strankom. Samo je jos on član svog bloka. Haha
UHLJEB
Vidi ovog viličara pi..da mu ma..rina, nije ga stid izaći i dati bilo kakvu izjavu. Totani gubitnik, nijednog glasa. I opet izadje ima obraza da se broji kao politicar i da daje izjave
pa čoek je u pravu
ima pravo perica sto nece na zapadne strane
Javi mu ti, nemoj uvijek čekati da neko drugoi nesto poduzme
Po markonu su samo muslimani zločinci a vlahadija je fina raja
Posaljite joj flasu rakije praljkovace nek cugne malo, grlo ispere
UZP