Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si bio sposoban dok si bio dio kriminalne bagre pa da napravite makar mostić dužine 100 m, nego ni to, a sad vam smeta što druge zemlje povezuju dijelove svoje suverene teritorije i prave megaprojekte o kojima ova vukoj.bina od države može samo sanjati. Nooooorod znooooooooo (da je nepismen, zatucan i glup).
Kako to misliš nije sposoban, a čovjek kupio stan od 269 000 maraka?
@AlSandzone1990 Ah izvini, ispravka krivog navoda, sposoban je za privatno bogaćenje preko leđa građana. Samo su za to i sposobni.
Senad Sepic 20 godina zivi na racun Bosnjacke sirotinje ,,,jednog dana nema radnog staza ,lopov lazov preverant !
bakir je jos jednom izdao bosnjake...ovo je cak veca izdaja i od one za izgubljenu sutorini i od katastrofe za tuzbu protiv srbije...jos ce se desiti i da ce vucic uzeti hidrocentrale na drini....bakire zasto to radis bosnajcima???
Sepicu, inteligentan si, ali mislim da si promasio drzavu i vakat.
SDA vas lozi jer ce sad izbori pa se , ko fol, oni bore za interese bih !A ovaj vas lozi jer eto "vladajuci sute " a "bih je ponizena" navodno!Izaberite njega a ne SDA pa ce vas on "zastitit"!
Konjska glava a i ,,pamet,,😁😁😁
Samo zakonskim putem, tužit stoku dok ne postanu insani.
JOOJ KAKO CE NAM SAD TANKERI ULAZIT U NEUM. OOJ JEST MI ZAOOO. EVO PLACEM.
Hasanov Mali,, političar,,😎
BH politicari postanu silno pametni, analiticni i poduzetni kad treba govoriti o infrastrukturi susjedne drzave, a u BiH nikako s mrtve tocke. Bosnjackim politicarima bi bilo bolje da se fokusiraju na pravljenje svojih cesta i mostova, uzalud prodje vrijeme na rusenje tudjih.
Prddddddddddddddddddddddddddd
A jbt frajer se ponasa kao da je sa neba pao u parlament a lik prosao sve moguce procese unutar SDA.Citav zivot je u nekim parlamentima a ja prvi put cuo za njega kad je napustio SDA.
bakir je jos jednom izdao bosnjake...ovo je cak veca izdaja i od one za izgubljenu sutorini i od katastrofe za tuzbu protiv srbije...jos ce se desiti i da ce vucic uzeti hidrocentrale na drini....bakire zasto to radis bosnajcima???
Da postoji kakvo takmicenje u nesposobnosti Bakir bi zauzeo drugo mjesto.-Zasto drugo??Zato sto je nesposoban
KLIX PUN ŠĆEPANOVIH BOTOVA ČAK I KLIX BRIŠE NEGATIVNE KOMENTARE O ŠĆEPANU hahaha PROPALI STE KO KŪRAC OD OVCE
Neka, dok je Kulin Ban dozvoljavao škutorima da bezbrižno posluju, trguju i žive, a oni ovako vraćaju.
De ba Šepiću ,nismo ni 92 kapitulirali .
bogme psovmane sad je jos opasnije...priteglo sa svih strana
...đe si Mile ,umalo ne rekoh brate.