Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaprepašteni ovom činjenicom, građani koji čekaju na prolaz Tunelom Vranduk, spremaju saopćenje za javnost koje će biti dostavljeno medijima u narednih sat vremena. 1 jula, o pitanju neizbora parlamentaraca u evropski parlament oglasit će se i građani iz kolone pred tunelom na Jablanici.
e moj sepicu ti ces vazda u politici sepati za ostalim TANAK si
boli ga racas, prima platu od stranke od budzetskih finansija u kojoj je sviju rascero
@biologicar123 politicki amel curic
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A do sada smo se čuli jedino po smradu izabranih...
Pa neka idu Hrvati i Srbi a muslimanima ćemo mi izabrati predstavnika,bez sekirancije molim
A to ko nas se glas pika u Evropi za bilo sta?! Daj ba mojne suplje...:-)
za tebe definitivno ne treba glasati!! u SDA si se obogatio i sad odjednom.protiv iste te SDA kako su oni 20 i kusur godina kamen spoticaja za BiH??? koliko je to kontradiktorno??! Jel ti,Dino Konakovic mislite da smo avi mi glupi??! mrs!
Koji je pvaj Šepić cmar!!!
O tome ste trebali ranije, kad ste s djavolom tikve sadili. Sad se je*ite!
EU treba da stavi na "crnu listu", sve odgovorne za neizabiranje pet predstavnika iz BiH u Vijecu Evrope.
Nema ni lijekova za pojedinu djecu pa se skuplja po internetu. Za to se nisi oglasio ili donirao dio budžetske plate ili dio koji si dobio sa budžeta za finansiranje stranke? A našao si temu da se malo pojaviš na web-u i napraviš malo samo reklame?
pa to i jest cilj ovim kriminalcima iz sda hdz-a i snsd-a da uguse svaku nadu za evropom i da stvore svojr torovske drzavice
Je li nam teško reći istinu? SNSD koči proces? Kakav SNSD? RS koči proces! Nije važno koja je to njihova partija. Oni koče sve dok ne prođe Brexit. Možda se raspadne EU? RS ne radi ništa bez direktive iz Srbije. Jer Srbija a time i Rusija garantira njihove granice. A poslije ovih ratova sa kalifatom u siriji, zloupotrebe islama kao religije, ni druge zemlje potpisnice daytona ne žele islamsku državu kakvu bi rado SDA.
Bolje je sa se nas glas u Evropi i necuje nego sa uzdamo državu, biram BiH ispred Evrope
Zabrinut sam za Evropu...
Šepić zadnjim parama iz džepa platio klixu ovaj članak, raspala mu se stranka skroz.
Sepicu mozda ce biti to i dobra opomena svima nama u ovoj drzavi da malo bolje razmislimo kakvu politiku biramo i kakvu politiku debelu cijenu decenij ama placamo od koje samo grupa pojedinaca debelo uziva a obicni smrtnici svakodnevno imaju sve manje i manje. Isto tako da se malo i u Briselu zapitaju sta to ovdje rade njihovi uhljebi i koliki je efekat njihovog ucinka sve do OHR - i njovog stalno depresivno zabrinutog Inzka