Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
EUROPA JE DAVNO PALA NA ISPITU ZVANA BiH !!! EUROPI JE VAZNIJA SRBIJA TO UPAMTITE !!!
Koliko gladnih umire dnevno!ali tamo nema niko interesa,zasto se ne pobrinete za gladne...............
mislim kakva je ovo kakofonija? \"sve snage su jednako krive iako se znalo ko je agresor\"??? pa sto ti je to trebalo Kristina????
Kao sto vidite BiH je postala sinonim/ u svijetu na koji nacin se treba voditi Antimuslimanski rat.Propagandom uzimajuci BiH kao uzorak na kome je izvrsen taj opit-zavadi,podplati ,napujdaj slabijeg na jaceg,slabijeg hvali jacem pomazi,slabijeg pomazi po glavi i nakon svega ,slabicu kajlu u vali. Sve u smislu da se Vlasi ne sjete. Vidite li kako se danas ponizavaju Bosnjaci od strane Zapada- -gore je Bos.muslimanima danas no kad su mjenjali ime,vjeru i naciju pod Turskom,jer tada su ih samo braca odbacivala,a danas ih odbacuje i ignorise cijeli Svijet-i Kunto i Panto.Oni jadni glupi nista ne shvataju-ko glyho krme.
koliko jos dugo praviti biznis preko bosanskih kostiju
DOBRO JE DA U BH IMA DVA ENTITETA, OD KOJIH JE JEDAN GENOCIDNI
VODITE LJUBAV A NE RAT . U Bosni i Hercegovini SU DVA politicara redovno uz poljupce i spavanja SKLOPILI MIR.Covic i Dodik.Danas su dva goluba. Oni su vec davno dokazali svoju ustopolnu bratsku ljubav.:-)
za sve opet krivi rusi i kinezi. bitno je biti protiv a sto narod gine - ko ga j....
\"Humanisti\" u ime Imperializma. Sta ste cekali 4 godine?
trebam kod doktora otici da promijenim terapiju, ni sam ne znam sta pisem
Vi jeste poveli rat samo zato sto je s druge strane bio goloruk narod, a ku*ac bi ga poveli da smo mi imali naoruzanja od JNA ko i vi. E to bi onda bio gradjanski rat.
jest da se ne zna jesam li gluplji ili zadojeniji neznanjem i mržnjom al znam da pišem, znam
A kod nas ste dopustili da bi vam Servi branili granicu prema Rusiji, kao što su branili turske granice u Hrvatskoj. Mamicu vam nacifašikomucionističku, izumrite više!
Sirija je Biblijska Antiohija.Tamo zive ponositi narodi,ali nazalost ima i tamo Poturica tj.onih Sirijaca koji su primili Turkovatluk-ulizice,izdajice itd. [ nesto kao Bos,.Poturice].Ne moze se na Siriju primijeniti Bosanski recept. Jedino se ti placenici mogu uporediti sa danasnjim Bosnjacima u BiH, bore se za Americke interese na isti nacin na koji su se borili za Turske interese.Izdajica svoje zemlje i naroda ima svugdje isti tretman. Procitajte sta se predlaze u Americi-da se izdajice zemlje likvidiraju po kratkom postupku bez suda[ slicno kao u Srebrenici]
Ne moze se ponoviti bosanski genocid u Siriji, jer u Siriji je GRADJANSKI RAT izmedju pobunjenika (kojih je manje) i drzave, a u Bosni ETNICKO CISCENJE. Ovaj isti idiot zeli da bombarduje sve redom, dabogda pocrkao.